Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun avoin syysleiri Kisakallion Urheiluopistolla
20.06.2023

Rytmisen voimistelun avoin syysleiri Kisakallion Urheiluopistolla

RV Minirinki ja N-ryhmä_Kisakallio_kesäkuu 2023

Rytmisen voimistelun syksyn avoin leiri järjestetään Kisakallion urheiluopistolla 2.-3.9.2023. Ilmoittaudu mukaan 8.8.2023 mennessä!

Leiri alkaa lauantaina 2.9. klo 15.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 3.9. klo 16.00.  Leiri on tarkoitettu kaikille ikäluokille vuonna 2016 syntyneistä aina naisiin asti. 

Leirin hinta on 128€. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällisen, iltapalan, aamupalan ja lounaan). Kisakalliossa on kahvio, josta voi ostaa evästä kotimatkalle

Voimistelijoiden ja valmentajien (ja valmentajan ollessa estynyt huoltajan) Ilmoittautuminen Lyyti – järjestelmän kautta 7.8.2023 mennessä.

Monipuolinen leiriohjelma sisältää mm. perusvoimistelutaitojen harjoittelua, balettitunnin, tanssia ja välinetekniikkaa. Valmentajilla on myös mahdollisuus kysyä neuvoa voimistelijoiden ohjelmiin tuomaritunnilla. Valmentajina leirillä toimii maajoukkueuransa päättäneitä urheilijoita ja kotimaisia valmentajia mm. Milla Grigoreva, Amanda Virkkunen ja Viivi Paasirova sekä tuomaritunnilla rytmisen voimistelun tuomari Ege Soidla (Brevet) antamassa vinkkejä sääntöjen näkökulmasta.

Ota mukaan normaalit harjoitusvarusteet, kaikki rytmisen voimistelun välineet, yöpymistarvikkeet (vuodevaatteita ei urheiluopistolla tarvita), sisäkengät ja sään mukaiset ulkoiluvarusteet. Tarkemman leiriohjelman saat paikan päällä.

Huomioittehan, että kaikilla seuroilla / ryhmillä tulee olla mukana valmentaja (tai valmentajan estyessä huoltaja) huolehtimassa voimistelijoista harjoitusten ulkopuolella. Koska Kisakallion majoituskapasiteetti on rajallinen, toivomus on, ettei samasta seurasta mukana ole montaa huoltajaa. 

Valmentajille viikonloppu on hyvä tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, tavata muiden seurojen valmentajia ja jakaa kokemuksia! Valmentajan/huoltajan hinta on 128€.

 

Peruutusehdot ja peruutuslinkki

Maksupalautuksen yhteydessä veloitetaan Voimisteluliiton toimistomaksu 15€.  Kisakallion peruutusehtojen mukaisesti  kuluton peruutus on mahdollista ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus on mahdollista vain todistuksella (lääkärin / sairaanhoitajan.)  Peruutus tulee tehdä ennen leirin alkamista. Leirin alkamisen jälkeen tulleita peruutuksia ei käsitellä ja maksu on 100%. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista, joista ei ole todistusta, veloitetaan maksu 100%.  Kaikki peruutukset tulee tehdä tämän linkin kautta (muita peruutuksia ei huomioida):

PERUUTUSLINKKI

Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.

 

Lisätietoja: lajipäällikkö Emma Tast emma.tast(at)voimistelu.fi (lomalla 7.8.2023 asti)

Leiriä koskevissa käytännön asioissa lisätietoja kannattaa kysyä ensisijaisesti omalta valmentajalta!

 

Tervetuloa!

Haku