Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun avoin leiri syyskuussa
23.06.2022

Rytmisen voimistelun avoin leiri syyskuussa

Rytmisen voimistelun syksyn avoin leiri Kisakallion urheiluopistolla 10.-11.9.2022

Syksyn avoin leiri järjestetään 10.-11.9.2022. Leiri on avoin kaikille ikäluokille, alkaen vuonna 2015 syntyneistä aina naisiin asti.  Leiri alkaa lauantaina 10.9. klo 15.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 11.9. klo 16.00.

Ilmoittautuminen  20.8. klo 23:55 mennessä tästä Lyyti – järjestelmän kautta.

Leirin hinta on 125€. Laskun saat ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen: päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas). 

Valmentajina toimivat ammattitaitoiset kotimaiset valmentajamme. Monipuolisessa leiriohjelmassa painotetaan perusvoimistelutaitoja ja akrobatiaa sekä välinetekniikkaa. Lisäksi leirillä on mahdollisuus suorittaa Timanttimerkin liikkeitä.

Ota mukaan normaalit harjoitusvarusteet, kaikki rytmisen voimistelun välineet, yöpymistarvikkeet (vuodevaatteita ei urheiluopistolla tarvita), sisäkengät ja sään mukaiset ulkoiluvarusteet. Tarkemman leiriohjelman saat paikan päällä.

Peruutusehdot:  Kisakallion peruutusehtojen mukaisesti. Kuluton peruutus on mahdollista ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus mahdollista todistuksella (lääkärin / sairaanhoitajan) siten, että kokonaismaksusta vähennetään -25€ toimistokuluja. Peruutus tulee tehdä ennen leirin alkamista. Leirin alkamisen jälkeen tulleita peruutuksia ei käsitellä ja maksu on 100%.
Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista, joista ei ole todistusta, veloitetaan maksu 100%. Voimisteluliiton toimistomaksu peruutuksesta on 15€. Saapumatta jääminen (no show) laskutetaan varauksen koko arvosta. Varaaja on vastuussa varauksensa mukaisten palveluiden maksamisesta.

Kaikki peruutukset tulee tehdä tämän linkin kautta: PERUUTUSLINKKI Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.

 Huomioittehan, että kaikilla seuroilla / ryhmillä tulee olla mukana valmentaja. Valmentajille viikonloppu on hyvä tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, tavata muiden seurojen valmentajia ja jakaa kokemuksia! Valmentajan/huoltajan hinta on 100€ / vuorokausi. Valmentajan ollessa estynyt tulemaan leirille (tai muussa erityistilanteessa), voi tarvittaessa huoltaja osallistua ja ilmoittautua saman linkin kautta. Kisakallion majoituskapasiteetti on rajallinen, joten suosituksena on, että voimistelijat osallistuvat leirille ensisijaisesti valmentajan kanssa.Lisätietoja: lajipäällikkö Emma Tast emma.tast(at)voimistelu.fi

Leiriä koskevissa käytännön asioissa lisätietoja kannattaa kysyä ensisijaisesti omalta valmentajalta. 

TERVETULOA!

Haku