Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rope Skipping daysta inspiraatiota kevääseen
14.12.2022

Rope Skipping daysta inspiraatiota kevääseen

Rope Skipping day

Kiinnostaako narulla hyppiminen, mutta osaaminen ja ideat kaipaavat rikastamista?

Rope Skipping Helsinki järjestää Rope Skipping Day -treenitapahtuman Helsingin Ruskeasuolla sunnuntaina 15. tammikuuta kello 11–16. Paikalle voi tulla jo klo 10:30. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan treenaamaan Rope Skipping Helsingin kanssa! Treenipäivässä tapaat hyppijöitä eri puolilta Suomea sekä RSH:n ystävyysseurasta Tallinnasta.

Päivän aikana pääset harjoittelemaan rope skippingin eri lajeja; single rope, double dutch, chinese wheel ja long rope.

Lisäksi ohjelmassa on muun muassa akrobatiaa, jota ohjaa akrobaatti Teemu Öhman Linnanmäen Sirkuskoulusta. Pääset myös testaamaan suomalaisia Ropee-hyppynaruja ensimmäisten joukossa.

Treenit soveltuvat kaikentasoisille hyppijöille. Päivitämme lisätietoa ilmoittautumisesta ja ohjelmasta osoitteeseen ropeskipping.fi. Seuraathan myös Instagram-tiliä @ropeskippinghelsinki, sitä kautta voit ottaa myös tarvittaessa yhteyttä Suomen tällä hetkellä ainoaa Rope Skipping seuraan. 

Ja hinta? Se ei päätä huimaa. Se on 20€.

Merkitse päivä kalenteriin, toivottavasti tapaamme tammikuussa!

Lisätietoja: Liisa Lappalainen

HUOM, Voimisteluliitto tekee yhteistyötä seuran kanssa lajin levittämisen eteen, sillä Rope Skipping on yksi kouluyhteistyö lajeistamme. Rope Skipping day on RSH:n seuran oma tapahtuma ja näin ollen ilmoittautuminen, peruutusehdot yms. eivät ole liiton järjestelmien kautta (eTaika). Huolehdithan, että sinulla on oma mahdollinen tapaturmavakuutus voimassa. 

Haku