Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Robotit laittaa koko perheen liikkeelle
01.10.2021

Robotit laittaa koko perheen liikkeelle

Koko perheelle suunnattu iloinen kenttäohjelma haastaa aikuiset ja lapset robottien maailmaan. Tässä kenttäohjelmassa ei iällä tai sukupuolella ole minkäänlaista merkitystä – niin halutessaan vaikka koko perhe voi innostua isovanhempia myöten tämän ohjelman pyörteisiin. Kuka tämän mainion kenttäohjelman takana sitten on? Siellä on kenttäohjelman koreografina elämänsä ensimmäistä kertaa toimiva Elina Hirvonen, joka puhkuu intoa ohjelmaa kohtaan.

– On ihanaa innostaa lapsia ja aikuisia liikkumaan yhdessä. Ohjelman luomisessa mukavinta onkin ollut miettiä hauskoja robottiteemaan sopivia liikkeitä ja yhdistää hauskaan robottimusiikkiin kuvioita, Hirvonen kertoo.

Voimistelun suurtapahtumilla on erityinen sijansa Hirvosen sydämessä. Hänen omat sykähdyttävimmät muistonsa voimistelun parissa nivoutuvatkin suurtapahtumien kenttänäytöksiin, joissa hän on ollut liikkujana ja sittemmin valmentajana. Ensi kesän kenttäohjelma Robotit on Hirvosen mukaan ennen kaikkea iloinen.

– Taitotasoltaan se on sopiva kaikenikäisille ja -tasoisille. Ohjelmaa pystyy varioimaan eri ikäisille aina vauvasta isompiin lapsiin, Hirvonen kertoo.

Tämä kenttäohjelma tarjoaakin nyt aivan huikean mahdollisuuden kaikille perheille osallistua kesän 2022 ykköstapahtumaan. Nyt voi olla huoletta robottimaisen kankea, sillä tämä ohjelma vetreyttää ruostuneimmatkin nivelet.

– Onkin ollut mukavaa miettiä yhteisiä liikkeitä sekä lapsille että aikuisille, Hirvonen lisää.

Gymnaestrada Tampere -tapahtuma järjestetään ensi kesänä 9.-12.6.2022. Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Lue lisää tapahtumasta ja lähde mukaan: gymnaestrada.fi

Teksti: Anne Lius-Liimatainen 

Haku