Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Riina Pekkanen ja Elina Ahokas tanssittaa Conventionissa
17.04.2023

Riina Pekkanen ja Elina Ahokas tanssittaa Conventionissa

Kuvassa Riina Pekkanen ja Elina Ahokas

Odotettu Convention -koulutuspäivä järjestetään lauantaina 30.9.2023 Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksella ja Urheassa. Varaa päivä jo nyt kalenteristasi ja nähdään syyskuussa!

Kouluttajaesittelyssä Riina Pekkanen ja Elina Ahokas

Esittelemme Conventionin tuntisisältöjä ja kouluttajia pitkin kevättä. Tänään esittelemme iloisen ja energisen kaksikon, joidenka tanssitunnilta ei fiilistä puutu!

Riina Pekkanen ja Elina Ahokas pitävät Conventionissa yhteistunnin, ”Aikamatka ’20-luvulta ’20-luvulle”, joka on suunnattu erityisesti tanssitreeni -tyyppisiä tunteja pitäville aikuisten ohjaajille. Tunnin sisältöjä voi soveltaa hyvin myös nuorten tanssipainotteisille ryhmäliikuntatunneille sekä tanssin harrastetunneille.

Luvassa on helppoa, hauskaa ja hikistä menoa, jossa kestävyyskunto ja liikehallinta kehittyvät kuin huomaamatta.

Tunnista saat inspiraatiota erilaisiin liikesarjoihin, biisien käyttöön sekä siihen, miten tunneista saa tehokkaat ja hauskat.

Mikä on Convention?

Convention -koulutustapahtumaa on järjestetty lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Convention onkin yksi Suomen Voimisteluliiton suosituimmista koulutustapahtumista.  

Tämä monipuolinen koulutustapahtuma on kuin suuri palapeli, josta sinä osallistujana pääset valitsemaan juuri itseäsi kiinnostavat tunnit laajasta valikoimasta. Osalle tunneista on rajoitettu määrä paikkoja, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa. Ilmoittautumisajat ja hinnat julkaistaan huhtikuun aikana. Tuntisisällöt ovat suunnattuja eri kohderyhmille: aikuisliikunnan ja ikääntyneiden ohjaajille, ryhmäliikuntaan, lasten, nuorten sekä perheliikunnan ohjaajille. 

Conventionin ajankohta ja paikka

La 30.9.2023 klo 9:30-19:00, Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksella ja Urheassa. Aikataulu tarkentuu huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoa Conventionista

Conventionin kaikki tuntisisällöt sekä hinnat ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan huhtikuun loppuun mennessä nettisivuillamme. Liity Facebook -tapahtumaan ja kuulet lisätietoa Conventionista ensimmäisten joukossa!

 

Haku