Home » Uutiset » Reea Eräheimo sijoittui seitsemänneksi Pohjoismaiden mestaruuskisojen trampoliinifinaalissa
22.10.2022

Reea Eräheimo tekee trampoliinisarjaa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa

Trampoliinivoimistelun Pohjoismaiden mestaruuskisat voimistellaan Tampereella tänä viikonloppuna. Kisojen toinen virallinen aikuisten sarja eli trampoliini on nyt voimisteltu. Trampoliinifinaaliin selvisi yksi suomalaisvoimistelija: Reea Eräheimo (Espoon Telinetaiturit) ja hän sijoittui finaalissa seitsemänneksi.

Finaaleihin pääsi miesten ja naisten sarjoissa kahdeksan parhaiten menestynyttä voimistelijaa. Karsinnoissa jokainen voimistelija suoritti kaksi kymmenen liikkeen sarjaa, joista paremmat pisteet tuottanut sarja määritti voimistelijan karsintasijoituksen. Suomalaisvoimistelijoista itsensä finaaliin voimisteli karsinnoissa Reea Eräheimo (Espoon Telinetaiturit) sijoittuen karsinnassa viidenneksi pisteillä 48,745.

Finaalissa jokainen voimistelija suoritti yhden kymmenen liikkeen sarjan. Eräheimon sarja jäi lyhyeksi ja hän sijoittui sijalle seitsemän pisteillä 18,570.

”Yleinen fiilis on tosi hyvä! Harmittaa toki finaali, koska oisin halunnut onnistua siinä. Tää oli ensimmäinen kisa jossa kisasin mun uuden vaikeusaste-ennätyksen 11,1  läpi. Lisäksi tää oli ensimmäinen kisa loukkaantumisen jälkeen, jonka takia olin muutaman kuukauden pois trampalta kokonaan. Yleisfiilis siis todella hyvä ja olen ylpeä itsestäni”, kommentoi Reea Eräheimo suoritustaan PM-trampoliinin finaalissa.

Miesten trampoliinikarsinnassa Suomea edustivat Jasper Julkunen (Tampereen Voimistelijat) ja Aaro Tavast (Tampereen Voimistelijat). Naisten trampoliinikarsinnassa Suomea edustivat Salla Tamper (Espoon Telinetaiturit), Reea Eräheimo, Jessica Ljungberg (Voimisteluseura Bounce Espoo), Ada Hynninen (Voimisteluseura Bounce Espoo) sekä Saana Salli (Espoon Telinetaiturit).