Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Pauliina Vastamäki uudeksi akrobatiavoimistelun lajivastaavaksi
15.08.2022

Pauliina Vastamäki uudeksi akrobatiavoimistelun lajivastaavaksi

Pauliina Vastamäki aloitti uutena akrobatiavoimistelun lajivastaavana 1.8. Pauliina ja nykyinen lajivastaava Nenna Karhu tekevät yhteistyötä elokuun ajan Nennan jäädessä pois tehtävistä 31.8. keskittyäkseen täyspäiväisesti opintoihinsa ja siihen liittyvään opiskelijavaihtoon ulkomailla.

 

— Olen innoissani aloittamassa uusissa työtehtävissä osana nykyistä päätyötäni Kisakallion Urheiluopistossa. Viimeisen kuuden vuoden aikana olen ehtinyt olla monessa mukana lajin parissa sekä lisäksi liiton luottamus- ja kouluttajatehtävissä. Jo kymmenien vuosien kokemus ensin voimistelijana ja sitten valmentajana muissakin voimistelulajeissa kuten joukkue-, teline- ja rytmisestä voimistelussa auttaa varmasti kehittämään lajia kokonaisvaltaisesti, kommentoi Pauliina.

 

— On todella innostavaa työskennellä elokuu yhdessä. Tuntuu siltä, että ympyrä sulkeutuu. Pauliina innosti minut mukaan akrobatiavoimistelun maailmaan vuonna 2016 ja nyt hän jatkaa aloittamaani työtä lajivastaavana. Pauliina on aina tehnyt lajin eteen paljon laadukasta työtä ja pääsee vaikuttamaan akroon entistä isommin vielä näissä työtehtävissä. Uskon, että lajin harrastajat tulevat näkemään positiivisia muutoksia toiminnassa tulevalla kaudella, kertoo Nenna.

— Vuosi näissä työtehtävissä on ollut opettavainen, mutta tässä kohtaa oli minulle looginen ajankohta keskittyä kokonaan opiskeluihin Englannin vaihdon ja ulkomaan työharjoittelun lähestyessä.

 

— Do it with passion or not at all! Pauliina päättää.

 

Kuvassa suoritetaan kapulanvaihtoseremonia liiton toimistolla 15.8.2022.

Haku