Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Päivityksiä kotimaan kalenteriin
26.01.2022

Päivityksiä kotimaan kalenteriin

Rytmisen voimistelun kansainvälisen kalenterin päivityttyä myös kotimaan kevään tapahtumakalenteriin on tullut pieniä muutoksia. 

Kilpailu

Päivitetty kilpailukalenteri löýtyy Kisanetistä.

Avoimessa haussa on nuorten ja naisten yksilöiden SM – karsintakilpailu, jolle etsitään järjestäjää joko sunnuntaille 24.4.2022 tai lauantaille 30.4.2022. Kilpailu on samalla nuorten yksilöiden EM – karsintakilpailu 2. Kilpailun järjestämisestä kiinnostuneita seuroja pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus lajipäällikölle sähköpostitse 7.2.2022 mennessä. Hakemuksessa tulee mainita kipailupaikka, jotta olosuhteen riittävyys SM – tason kilpailulle voidaan varmistaa.

Kaikkien kevään kilpailujenjärjestäjien kannattaa tutustua myös uusien nettisivujen osioon ”Kilpailujen järjestäjille”. Sivuille on koottu kaikki kilpailujen järjestämiseen liittyvät säännöt ja ohjeet.

Osaamisen kehittäminen

III – tason tuomarikoulutus, Startti 1, siirtyy ja uusi ajankohta on 11.3. ja 13.3.2022. Lue koulutuksesta ja ilmoittautumisesta tarkemmin tästä uutisesta.

Leiritys

Kilpailukalenterin muutoksista johtuvien päällekkäisyyksien vuoksi Miniringin ja N-ryhmän ensimmäinen leiri siirtyy ja uusi ajankohta on 5.-7.3.2022. Leiri järjestetään normaalisti Kisakalliossa. Koko vuoden 2022 rinkileirien ajankohdat löytyvät täältä. Tammikuun valintaleirillä tehdyistä valinnoista tiedotetaan helmikuun alkupuolella.

 

Kuva: Indrek Kask

 

Haku