Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tilaa nyt – Voimistelukoulun tukimateriaalit!
15.08.2022

Tilaa nyt – Voimistelukoulun tukimateriaalit!

lapset sillassa

Voimistelukoulun valmiit tukimateriaalit tuovat laatua lasten ohjaukseen sekä innostavat lapsia.

Miksi tukimateriaalia?

Nyt on aika varmistaa, että lasten ohaajilla ja valmentajilla on käytössään kattava tukipaketti syyskauden lasten tuntien aloittamiseen. Voimistelukoulun tukimateriaaleissa on lasten voimistelun asiantuntijoiden laatimat kausi- ja tuntisuunnitelmat sekä paljon pedagogista tietoa ohjauksen tueksi unohtamatta laajaa leikkipankkia. Voimistelukoulun passit sekä tunteja tukevat ja monipuolistavat liikekortit varmistavat lapselle innostavan ympäristön tutustua voimistelun saloihin.

Tukimateriaali helpottaa ohjaajan kauden suunnittelua sekä tuntien pitämistä useasta eri näkökulmasta. Seuraamalla tai varioimalla Voimistelukoulun ohjaajan opasta sekä käyttämällä Voimistelukoulun passeja voi seura olla askeleen varmempi siitä, että seuran lasten tuntien sisältö on laadukasta.

Mitä on tarjolla?

Tällä hetkellä tukimateriaalina on:

 • Voimistelukoulun ohjaajan opas
 • Voimistelukoulun ohjaajanopas / musiikki & voimistelu
 • Voimistelukoulun passit
  • Alkeispassi
  • Alkeisjatko passi
  • Lattialajien passi
  • Telinelajien passi
 • Kuvalliset liikekortit

Voimistelukoulun passeissa uutuutena on vahvuustaidot sekä lapsen vahvuustodistus ja uudistettu monipuolisen/omaehtoisen liikunnan taulukko. Alkeis-, alkeisjatko sekä lattialajien passeissa vihdoinkin myös kauan odotettu osio tanssille sekä tanssilliselle voimistelulle. 

Mistä tilataan?

Tilaus on helppoa ja vaivatonta oheisen lomakkeen avulla!

*******************************************************************************

Voimistelukoulu kattaa kaiken alle 12-vuotiaiden lasten harrastetoiminnan sekä lajien lapsuusvaiheen toiminnan voimisteluseuroissa. Voimistelukoulu pohjautuu motoristen perustaitojen sekä voimistelun alkeistaitojen oppimiseen innostavassa ja turvallisessa ympäristössä asiantuntevan ohjaajan opastuksella!

Lisätiedot ja kysymykset Satu Åkerlundilta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

Haku