Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » OKM:n seuratukihankkeen suunnittelu kannattaa aloittaa nyt!
29.09.2021

OKM:n seuratukihankkeen suunnittelu kannattaa aloittaa nyt!

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) tulee jälleen haettavaksi marraskuussa. Tuen kriteereihin ei ole tulossa muutoksia, joten seuratukihankkeen ja -hakemuksen suunnittelu kannattaa aloittaa nyt. Kriteerit löytyvät ministeriön nettisivuilta tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Seuratuen tavoitteena on edistää matalan harrastuskynnyksen toimintaa lasten ja nuorten liikunnassa, kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä. Seuratuella voidaan myös ennaltaehkäistä liikuntaharrastuksen lopettamista pitämällä nuoret mukana toiminnassa urheilijoina, liikkujina ja seuratoimijoina. Lisäksi seuratukea voi saada vähävaraisten perheiden liikuntaharrastusten tukemiseen.

Voimisteluliitto järjestää seuratuki-infon Zoomilla ti 2.11. klo 16.30. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä   (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Liiton seuratiimi tarjoaa myös seuratukihankkeiden sparrausta, ota yhteyttä
tiina.saulila(a)voimistelu.fi
klara.westerlund(a)voimistelu.fi
tiina.koljander(a)voimistelu.fi
eija.ojala(a)voimistelu.fi

Haku