Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Nuorten tanssillisen voimistelun leirin ilmoittautuminen alkaa ma 2.10. klo 9.00
21.09.2023

Nuorten tanssillisen voimistelun leirin ilmoittautuminen alkaa ma 2.10. klo 9.00

Tanssillisen voimistelun nuorten valtakunnallinen leiri järjestetään Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla 13.-14.1.2024. Kaikki lajin harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan leirille! Leiri on tarkoitettu 12-15v ja 16-19v sarjojen joukkueille. Kisakallio tarjoaa upeat puitteet niin treeniin kuin mukavaan yhdessäoloon. Leiri kokoaa yhteen lajin harrastajat ympäri Suomen.  
 
Kouluttajina leirillä toimii useita tanssillisen voimistelun huippuosaajia ja leirisisältö kattaa monipuolisesti tanssillisen voimistelun eri osa-alueita. Myös lajin merkkisuorituksia otetaan leirillä vastaan. 

Leirin hinta 130€ / osallistuja
sis. leiriohjelman, opistotason majoitus 3-5hh 
ruokailut: lauantaina lounas, päivällinen ja iltapala, sunnuntaina aamiainen ja lounas. Leiri alkaa lauantaina klo 10.00 ja päättyy sunnuntaina klo 14.00.  

Osallistujamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (max 80 osallistujaa). 

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu tämän linkin kautta.Tutustu huolellisesti ilmoittautumisohjeisiin.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 2.10. klo 9.00 ja päättyy 15.12.2023.

Ilmoittautumisvaihtoehtoja leirille on kaksi:

1) Joukkueen valmentaja (tai muu yhteyshenkilö) ilmoittaa kerralla kaikki osallistujat ja täyttää heidän tietonsa ilmoittautumisen yhteydessä. Lasku leiristä lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä seuralle koko joukkueen osalta. 

Mikäli ilmoitat kerralla koko joukkueen, valitse ilmoitettavien voimistelijoiden ja valmentajien lukumäärä heti aluksi. Tämän jälkeen sinulla on 60 minuuttia aikaa täyttää tarvittavat tiedot ja paikat pysyvät varattuina.

2) Osallistujan huoltaja voi ilmoittaa suoraan oman lapsensa leirille. Lasku leiristä lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä suoraan osallistujalle. Tässä vaihtoehdossa huoltaja valitsee ensimmäisessä vaiheessa määräksi ”1 voimistelija” ja itsensä seuraavaksi yhteyshenkilöksi, joka ei osallistu leirille. Tämän jälkeen sinulla on 60 minuuttia aikaa täyttää tarvittavat tiedot ja paikka pysyy varattuna.

Lisätietoja leiristä klara.westerlund@voimistelu.fi

Lisätietoja tanssillisen voimistelun merkkijärjestelmästä löydät täältä.

Haku