Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Naisten telinevoimistelun seurakokous 15.9.
25.08.2021

Naisten telinevoimistelun seurakokous 15.9.

Naisten telinevoimistelun seurakokous järjestetään keskiviikkona 15.9.2021 klo 18:00 Zoomin välityksellä. Kokouksessa esitellään kuluneen kauden 2021 toimintaa ja tulevan kauden 2022 suunnitelmia sekä päätetään syyskokoukselle naisten telinevoimistelun lajimandaattipaikalle esitettävästä henkilöstä.

Kokoukseen tulee ilmoittautua ja valtakirjat palauttaa ti 14.9. klo 12:00 mennessä tästä linkistä.  Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ke 15.9. klo 15:00 mennessä.

 

Osallistumis- ja äänioikeus

Osallistumisoikeus ilman äänioikeutta kunkin lajin seurakokoukseen on liiton varsinaisella jäsenseuralla, jossa harrastetaan kyseistä lajia.

Osallistumisoikeus ja äänioikeus kunkin lajin seurakokoukseen on sellaisella liiton varsinaisella jäsenseuralla, joka on hoitanut jäsenvelvoitteensa liiton sääntöjen 16 § mukaisesti ja jolla edellisenä lisenssikautena on ollut kilpailulisenssejä tai on osallistunut kilpailutoimintaan kyseisessä lajissa tai joka muutoin todistaa, että seurassa harrastettiin kyseistä lajia edellisellä toimintakaudella.
Seuralla on oikeus lähettää kyseisen lajin seurakokoukseen yksi edustaja, joka käyttää seuran äänioikeutta. Samalla henkilöllä voi olla vain yksi valtakirja.

Ehdokasasettelu

Ehdollepanotoimikunta pyytää seuroilta ehdokkaita hallituksen naisten telinevoimistelun lajimandaattipaikalle 30.8.2021 klo 24.00 mennessä oheisella kyselylomakkeella osoitteeseen ehdollepanotoimikunta(a)voimistelu.fi. Lisätietoja hallitushausta täällä.

Kyselylomake ehdokkaille
Valtakirja kokoukseen
Kokouskutsu

Haku