Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Muutoksia rytmisen voimistelun syksyn SM – kilpailun ja mestaruuskilpailun järjestämiseen
14.09.2023

Muutoksia rytmisen voimistelun syksyn SM – kilpailun ja mestaruuskilpailun järjestämiseen

RV SM 2023 Tampere_Jukka Hämeenniemi

Kilpailukalenteriin suunniteltu SM – ja mestaruuskilpailuviikonloppu 25.-26.11.2023 peruuntuu, koska kilpailulle ei valitettavasti ole löytynyt järjestävää seuraa.

Lajin kehittämisryhmän (LAR) poikkeuspäätöksellä mestaruuskilpailun sarjoja ei siirretä muun kilpailun yhteyteen, mutta syksyn SM – sarjat järjestetään RV kilpailun 5 yhteydessä Imatralla 11.11.2023 seuraavasti:

  1. Junioreiden yksilöiden SM – kilpailu (4-ottelu) järjestetään lauantaina 11.11.2023. Kaikki SM – karsintaan ilmoittautuneet voimistelijat voivat osallistua SM – kilpailuun ilman karsintaa. Välinekohtaisia finaaleja ei järjestetä. Ilmoittautuminen junioreiden yksilöiden A – sarjaan on mahdollista perua ilmoittautumisajan puitteissa, mikäli voimistelijan ei ole ollut tarkoitus osallistua SM – kilpailuun. .
  2. Junioreiden ja senioreiden duojen/triojen SM – kilpailu järjestetään lauantaina 11.11.2023. Kilpailuun ilmoittautuminen Kisanetissä kutsun mukaisesti.

Mikäli kilpailun järjestäminen ei ole aikataulullisesti mahdollista yhden päivän aikana, voidaan suoritettavien ohjelmien määrää vähentää (duot/triot 1-ottelu, yksilöt 3-ottelu). Vahvistus suoritettavien ohjelmien määrästä tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Muut RV kilpailun 5 kilpailusarjat järjestetään sunnuntaina 12.11.2023. Jotta kilpailu on mahdollista viedä läpi yhden päivän aikana, tehdään kilpailun sarjoihin lajin kehittämisryhmän (LAR) päätöksellä jo tässä vaiheessa seuraavat muutokset (yksilöt):

  • Seniorit A: 2-ottelu (vapaavalintaiset välineet)
  • Pre-juniorit A: 2-ottelu (pakollinen väline + 1 vapaavalintainen)

Seurojen yhteyshenkilöitä pyydetään korjaamaan ilmoittautumiset tämän ohjeistuksen mukaisesti. Ilmoittautumisen päätyttyä lisämuutokset ovat mahdollisia, mikäli ne ovat aikataullisesti välttämättömiä.

Kuva: Jukka Hämeenmaa

Haku