Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Mukaan vapaaehtoisena tai esiintyjänä rytmisen voimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin?
24.11.2023

Mukaan vapaaehtoisena tai esiintyjänä rytmisen voimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin?

Haemme vapaaehtoisia sekä esiintyjiä eri seuroista mukaan rytmisen voimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään 9.-10.3.2024 Kisakallion Urheiluopistolla.

Kilpailuun osallistuvat Pohjoismaiden parhaat senioreiden ja junioreiden yksilöt, joukkueet sekä duot ja triot. Kilpailun alustava aikataulu on nähtävissä kisanetissä.

Mukaan kilpailutapahtumaan vapaaehtoisena?

Haemme vapaaehtoisia eri tehtäviin 9.-10.3.2024 kilpailupäivien ajaksi. Vapaaehtoiset toimivat esimerkiksi toimitsijoina, kulun valvojina sekä lipunmyyntipisteellä.

Toivomme vapaaehtoisiksi kaikkia reippaita yli 15-vuotiaita voimistelusta kiinnostuneita, joilta sujuvat itsenäiset työt. Rajatuomarin sekä ajanottajan tehtäviin vaaditaan lisäksi rytmisen voimistelun tuomarikortti.

Vapaaehtoiset koulutetaan tehtävään. Vapaaehtoiset saavat lounaan ja heillä on mahdollisuus seurata mielenkiintoista kansainvälistä kilpailua omien työtehtävien salliessa.

Vapaaehtoistehtävissä toimivat lajin valmentajat ja tuomarit voivat lisäksi osallistua lauantai-iltana kilpailun jälkeen pidettävään ”Round table meetingiin”, jonka aiheena on RG CoP 2025-2028 (uuden olympiadin säännöt) sekä sunnuntaina kilpailun jälkeiseen keskusteluun lajikulttuurin muutostyöstä, jonka vetäjinä toimivat Julia Romanyuk-Laukia ja Katja Volkova.

Oletko kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan vapaaehtoisena? Täytä alla oleva lomake ma 12.2.2024 mennessä ja tule mukaan toteuttamaan kauden käynnistävää kansainvälistä kilpailutapahtumaa! Palaamme lomakkeen täyttäjille sähköpostitse helmikuun aikana.

Vapaaehtoishaku

Seurat – oletteko kiinnostuneita esiintymään kilpailussa?

Kutsumme seurojen voimistelijoita esiintymään lyhyillä esitysohjelmilla (45s-1min) kilpailusuoritusten lomassa. Esiintyjien alaikäraja on 10v. (vuonna 2014s.). Kartoitamme lomakkeella kiinnostuneiden seurojen määrää. Palaamme lomakkeen täyttäjille sähköpostitse helmikuun aikana, jolloin tarkennamme esiintymismahdollisuuksien määriä sekä ajankohtia.

Valmentaja, täytä alla oleva lomake ma 12.2.2024 mennessä ja mahdollista seurasi voimistelijoiden esiintyminen kansainvälisessä kilpailutapahtumassa!

Esiintymään kilpailuun

Avoin harjoitus voimistelijoille ja keskustelutilaisuus huoltajille

Kilpailun yhteydessä, heti sen jälkeen sunnuntaina, järjestetään 10.3. voimistelijoille avoin ”Master Class – harjoitus” Suomen huippuvalmentajien sekä maajoukkueurheilijoiden johdolla. Harjoitus pidetään heti finaalien jälkeen n. klo 16.45-18.30 ja se on tarkoitettu vuonna 2016 syntyneille (8v.) ja aiemmin syntyneille voimistelijoille.  Avoimen ”master class” – harjoituksen hinta on 25€ / voimistelija (sisältää pääsylipun katsomaan sunnuntain finaalia). Tarkka aika ilmoitetaan ilmoittautuneille ennen 10.3.2024, kun kilpailun aikataulu on tarkentunut. Valmentajat ovat tervetulleita katsomaan harjoitusta ja saamaan ideoita omiin harjoituksiin.

Ilmoittaudu mukaan Master Class – harjoitukseen ti 27.2.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

Master Class - ilmoittautuminen

Samanaikaisesti avoimen harjoituksen kanssa, huoltajien, tuomareiden sekä valmentajien on mahdollista osallistua keskusteluun rytmisen voimistelun lajikulttuurin muutostyöstä ja lajista yleisesti ja tavata muutostyöryhmän vetäjiä Julia Romanyuk-Laukiaa sekä Katja Volkovaa.Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan keskustelutilaisuuteen ti 20.2.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen

Kuva: Milla Vahtila

Haku