Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » MTV LAR tiedottaa
06.04.2021

MTV LAR tiedottaa

Miesten telinevoimistelun lajin kehittämisryhmän (LAR) päätöksellä keväälle 2021 myönnetyillä kilpailuilla ei ole JunnuGym-arvoa, koska vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen eri paikkakunnilla ei ole yhdenvertainen mahdollisuus harjoitella ja osallistua kilpailuihin. Mikäli seurat haluavat järjestää heille myönnetyt kilpailut, ei näistä osakilpailuista jaeta JunnuGym-sarjan pisteitä. Kevään kilpailujen osalta tavoitteena on järjestää joko virtuaali-/online-kilpailuja, seuran mestaruuskilpailuja tai siirtää kilpailuja myöhemmin toteutettavaksi. Virtuaalikilpailujen osalta peritään normaalit osallistumis- ja järjestämismaksut. Kilpailujärjestelyihin liittyen pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön.

Voimistelun kaikkien lajien yhteiset SM-kilpailut siirtyvät vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi vuoteen 2023. MTV LAR:n päätöksellä nuorten ja miesten telinevoimistelun SM-kilpailut järjestetään 17.-19.9.2021.

Seuroille aikaisemmin ilmoitettu muutos I-luokan permantosarjaan ei astu voimaan nyt keväällä. Lajiasiantuntijaryhmä seuraa koronatilanteen kehittymistä aktiivisesti ja tiedottaa uusista päätöksistä, kun niitä tehdään.

HUOM! Vuoden 2022 kilpailut ovat nyt seurojen haettavissa Kisanetissä. Hakuaikaa on huhtikuun loppuun saakka.

 

 

Haku