Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Minetit ja OVO Team finaaliin joukkuevoimistelun maailmancupin kolmannessa osakilpailussa
29.06.2024

Minetit ja OVO Team finaaliin joukkuevoimistelun maailmancupin kolmannessa osakilpailussa

Kolmas maailmancupin osakilpailu käynnistyi lauantaina 29.6.2024 Espanjassa, Tarragonassa. Alkukilpailussa finaalipaikan nappasi Minetit (Tampereen Sisu) ja OVO Team (Olarin Voimistelijat).

Minetit voimistelivat alkukilpailussa pisteet 28,250, sijoittuen toiseksi.

“Olemme tyytyväisiä tämän päivän suoritukseen, joka oli kauden parhaimmistoa. Saimme korjattua suoritukseen eilisen harkan pienet epätarkkuudet, mikä oli tavoitteenakin. Huomiseen lähdemme itsevarmasti näyttämään entistäkin parempi kokonaisuus,” iloitsee Minettien Sanni Hartman päivän suoritustaan.

OVO Team saavutti suorituksellaan alkukilpailun kolmannen sijan, pistein 27,100.

“Olemme tosi tyytyväisiä tämän päivän kisasuoritukseen. Kannustus oli huikea ja oli mahtava fiilis tehdä. Joukkueella oli luottavainen olo sillä harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Huomiseen lähdemme nauttimaan finaalisuorituksesta,” kertoo OVO Teamin Janna Kutila.

Gloria (Elise Gymnastics ja Pakilan Voimistelijat) ja Sirius (Jyväskylän Naisvoimistelijat) eivät päässeet jatkamaan finaaliin maakiintiön vuoksi. Gloria sijoittui alkukilpailussa jaetulle neljännelle sijalle Viron Siidisabadin kanssa pistein 27,050.

“Teimme tänään kauden parhaan suorituksen ja siihen voimme olla tyytyväisiä. Olemme kuitenkin pettyneitä, kun jäimme finaalipaikasta pienimmällä mahdollisella erolla. Jäämme nyt kesälomalle yhteisistä treeneistä. Palaamme treeneihin muutaman viikon kuluttua energiaa täynnä kohti uusia tavoitteita,” kommentoi Glorian Justiina Tiittanen.

Sirius puolestaan voimisteli pisteet 25,250 sijoittuen kuudenneksi.

“Me lähdimme kisaan haastamaan kärkeä, emmekä päässeet lähellekään tavoitettamme. Olemme saaneet nostettua tasoa harjoituksissa, mutta emme yltäneet vastaavaan suoritukseen kilpailussa, se harmittaa. Yhteinen fiilis ennen suoritusta oli loistava. Tästä pystyy vain parantamaan, kesällä on tarkoitus harjoittaa ominaisuuksia niin, että saamme etenkin teknisiä kehitettyä,” kuvailee Amanda Vesala Siriuksesta.

Kisat jatkuvat sunnuntaina 30.6. finaalin merkeissä klo 13 Suomen aikaa. Tulospalvelu ja aikataulu löytyvät täältä.

 

Tulokset

1.The National Team BUL 28,600

2.Minetit FIN 28,250

3.OVO Team FIN 27,100

4.Siidisabad EST 27,050

4.Gloria FIN 27,050

6.Sirius FIN 25,250

Kisaan osallistui yhteensä 20 joukkuetta.

 

Kuva: Susanna Hiljander

Haku