Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Mentoripankki täydentyy soveltavan voimistelun osaamisella
03.11.2022

Mentoripankki täydentyy soveltavan voimistelun osaamisella

Nainen ohjaa voimistelijoita

Mentorointi, coaching ja työnohjaus ovat erinomaisia toimintamuotoja seuran toimijoiden kehittymisen vauhdittamiseen. Voimisteluliiton mentoripankkia on täydennetty soveltavan voimistelun ja kehitysvammaisille suunnatun toiminnan osaajalla Mari Mieskosella

Mieskonen tarjoaa mentorointia ja valmennusapua seuroille, valmentajille, ohjaajille sekä tuomareille. Hänen erityisosaamisensa on soveltavan/kehitysvammaisille suunnatun ryhmän toiminnan aloittaminen seurassa ja erityisesti Special Olympics rytmisen voimistelun kilpailutoiminta ja kehitysvammaisten valmentaminen.

Mieskosella on pitkänlinjan kokemusta Special Olympics rytmisestä sekä soveltavasta voimistelusta. Hän on valmentanut Special Olympics rytmistä voimistelua vuodesta 2014 ja toiminut lajin päävalmentajana vuodesta 2018. Mieskonen on perustanut Voimisteluliiton alle Special Olympics rytmisen voimistelun työryhmän, jossa hän myös toimii aktiivisesti. Lisäksi Mari on ollut perustamassa kahteen voimisteluseuraan soveltavan rytmisen voimistelun ryhmää.

Mentoripankin ideana on saattaa yhteen palvelun etsijä ja sen tarjoaja. Voimisteluliitto ei toimi palveluiden koordinoijana vaan käytännön asioista seura ja asiantuntija sopivat keskenään. Asiantuntijoiden esittelyistä löytyvät henkilö- ja osaamisesitttelyjen lisäksi mm. palvelun hinnat sekä henkilön yhteystiedot.

Tutustu Mari Mieskoseen ja mentoripankkiin nettisivuilla.


Mentoripankin täydennys soveltavan voimistelun osaamisella on Erityistä Voimaa -hankkeen toimenpide. Hankkeen tavoitteena on tehdä voimistelusta kaikille avointa ja saavutettavaa. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. 

Haku