Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Materiaalit lasten voimisteluun – tilaa nyt!
09.06.2023

Materiaalit lasten voimisteluun – tilaa nyt!

Voimistelukoulun passi ja lapsen käsi.

Voimistelukoulun materiaalit täydentävät lasten tunteja ja varmistavat laadukkaan, monipuolisen ja innostavan harjoittelun. Materiaaleja on kohdennettu lasten ryhmien ohjaajille/valmentajalle sekä voimisteluseuroissa harrastaville lapsille ja perheille. 

Tilaa tästä!

Ohjaajan oppaat ja liikekortit

Ohjaaja saa tukea kauden suunnitteluun sekä tuntirakenteeseen laadukkaista oppaista. Ohjaajan oppaat sisältävät valmiita tuntimalleja, joita voi halutessaan muokata juuri kotisaliin tai omalle ryhmälle parhaimmin soveltuviksi. Liikekortit taas auttavat tunnilla mm. rataharjoittelussa ja omatoimisilla suorituspisteillä. Kuvalliset kortit auttavat myös lasta hahmottamaan tehtävän harjoitteen sekä toimivat kommunikaation välineenä mikäli ohjaajalla ja lapsella ei olisi yhteistä kieltä.

Voimistelukoulun passit

Voimistelukoulun passeista voimistelijat näkevät kauden aikana harjoiteltavia liikkeitä, näkevät puhtaan liikesuorituksen ja sen nimen. Passeihin voimistelija voi kirjata myös omia Stara- tai WAU-taitoja sekä omia tai ryhmäkohtaisia tavoitteita. Jokaisessa passissa on myös vahvuustodistus, johon ohjaaja voi kauden lopussa kirjoittaa ja/tai ympyröidä voimistelijan henkilökohtaisia vahvuustaitoja, joita on kauden aikana tullut esiin erityisesti Voimistelukoulu-tunneilla.

  • Voimistelukoulun alkeispassi
  • Voimistelukoulun alkeisjatko passi
  • Voimistelukoulun lattialajien passi
  • Voimistelukoulun telinelajien passi

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä Satu Åkerlundiin

Haku