Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Marraskuun Superviikonloppu täynnä juhlahumua!
05.05.2021

Marraskuun Superviikonloppu täynnä juhlahumua!

Suomalainen voimistelu juhlii tänä vuonna 125 –vuotista liittotaivaltaan. Kyseessä on jokaisen voimistelijan juhla, jonka kohokohta on marraskuussa vietettävä voimistelun superviikonloppu 19.–21.11. Perjantaista sunnuntaihin Helsingissä on paljon erilaista ohjelmaa Voimisteluliiton jäsenseuroille ja voimistelusta kiinnostuneille. Lauantai-illan 20.11. kruunaa Helsingin jäähallissa nähtävä juhlanäytös klo 18:30 alkaen, joka tuo estradille voimistelun monimuotoisuudessaan.  


Juhlanäytöksen esiintyjiä haetaan 12.5.–11.7.2021

Onko sinulla palava halu päästä pitkän koronatauon jälkeen esiintymään ison yleisön eteen? Haluatko olla kertomassa monimuotoisen voimistelun tarinaa?

Hae mukaan esiintyjäksi oman ryhmäsi tai vaikka koko seuran yhteisohjelmalla. Esiintyjähaku on avoinna 12.5. – 11.7.2021. Juhlanäytös on noin puolentoista tunnin mittainen yhtenäinen show, joka kunnioittaa voimistelun historiaa, mutta johdattaa katsojan nykyhetken kautta tulevaisuuteen.

Jokainen voi innostaa ja vaikuttaa voimistelun todellisuuteen sekä mielikuvaan. Miten tarina jatkuu sinun mielestäsi seuraavat 125-vuotta? Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake julkaistaan Voimisteluliiton nettisivuilla 12.5. Esiintyjävalinnat tehdään heinäkuun aikana.

Juhlanäytös toteutetaan, mikäli se on terveysturvallista järjestää.

 

Superviikonloppuun mahtuu ohjelmaa laidasta laitaan

Voimistelukoulun maksuttoman ja kaikille avoimen kokeilupisteen löytää Kisahallista lauantaina 20.11. klo 9–17. Luvassa on rempseää liikunnan riemua, jossa jokainen pääsee olemaan tähti! Voimistelukoulun pisteellä on huomioitu erityisesti lapset ja perheet.

Joukkuevoimistelun MM-kilpailut järjestetään 19.-21.11. Helsingin jäähallilla. Voit seurata joukkuevoimistelun MM-kilpailujen järjestelyitä ja tunnelmia Facebook-tapahtuman kautta.

Juhlavuoden jatkot kokoaa voimistelijat ja kaikki liikunnasta innostuneet liikkeen ja voimistelun supertapahtumaan Gymnaestradaan Tampereelle kesäkuussa 2022. Onhan teidän seuranne ilmoittanut jo Gymppinsä? Marraskuun superviikonloppu sisältää myös Gymnaestradan yhteisohjelmien kertauskurssin ohjaajille ja valmentajille lauantaina 20.11. Olympiastadionilla

Voimisteluliiton syyskokous alkaa lauantaina 20.11. klo 10 ja Kiltapäivä
”Kiltatähti säteilee” klo 14.00–16.15 Olympiastadionilla.

 

Seuroilla on mahdollisuus myös varainhankintaan mm. joukkuevoimistelun MM-kilpailujen ja lauantain juhlanäytöksen lipunmyynnin kautta. Tästä varainhankintamahdollisuudesta uutisoidaan lisää kesäkuussa.

 

Haku