Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Marcus Pietarinen nuorten MM-kilpailujen kuusiottelufinaalin 18.
31.03.2023

Marcus Pietarinen nuorten MM-kilpailujen kuusiottelufinaalin 18.

Ensimmäisessä arvokilpailufinaalissaan kilpaillut Marcus (HIFK Gymnastics) voimisteli tänään kuusiottelussa pisteet 74,965 ja paransi sijoitustaan karsinnasta viidellä pykälällä.

Voiton nappasi tänään Kiinan Qin Guohuan, karsinnan ykkönen Kolumbian Angel Barajas oli tänään toinen ja pronssille voimisteli Italian Riccardo Villa.

Marcuksen kilpailu alkoi hypystä ja ensimmäiset kaksi telinettä eivät menneet aivan suunnitelman mukaan, mutta sen jälkeen Marcus paransi otteitaan. Pisteet paranivat karsinnoista rekillä, permannolla ja hevosella.

” Vähän pettynyt omaan suoritukseen hypyssä ja nojapuilla, joista tuli alhaiset pisteet, mutta onneksi kisa sai ihan ok lopetuksen ja alkuperäinen tavoite toteutui eli päästä top 20.”, kommentoi Marcus finaalisuoritustaan.

Myös nuorten vastuuvalmentaja Riku Koivunen oli tyytyväinen Marcuksen panokseen tänään.

” MM 18. Se on kova juttu. Kisa alkoi mollivoittoisesti, kun kahdella ensimmäisellä telineellä tuli pari virhettä. Tämän jälkeen saatiin palikat kohdilleen ja loppukisa sujui hyvin.”, kommentoi Riku.

Marcus nähdään Antalyan kilpailuareenalla jälleen huomenna, kun hän kilpailee renkaiden finaalissa. Telinefinaalit alkavat Suomen aikaa klo 14.

Kaikki tulokset löydät täältä.

Haku