Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Maksuton Special Olympics -konsultontipuhelu seuraasi?
21.02.2024

Maksuton Special Olympics -konsultontipuhelu seuraasi?

Special Olympics rytmisen voimistelijat esiintymässä Gymnaestradassa.

Kiinnostaako sinun seuraasi Special Olympics -toiminta? Tilaa maksuton konsultointipuhelu seuraasi.

Oletko valmentaja tai ohjaaja ja haluaisit laajentaa osaamistasi tai päästä soveltamaan jo opittuja taitoja laajemmin erilaisten liikkujien kanssa? Tai oletko seuratoimija ja toivoisit, että seurassanne olisi kaikilla liikkujilla mahdollisuus harrastaa ja kilpailla?

Jos vastasit jompaan kumpaan kysymykseen ”kyllä” niin tämä uutinen on juuri sinulle!

Lyhyesti Special Olympics rytmisestä voimistelusta

Suomessa Special Olympics rytmistä voimistelua on ollut jo usean vuoden ajan. Special Olympics rytminen voimistelu seuraa tarkasti Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) sääntöjä helpotetulla vaikeustasolla. FIG:n säännöistä poiketen Special Olympics rytmisessä voimistelussa voi kilpailla myös istuvat urheilijat.

Kilpailuihin osallistutaan valmisohjelmilla, joista löytyy valmiit mallivideot ja hyvät valmennusohjeet netistä, jotka helpottavat valmentajan työtä paljon. Mikäli seurassa on jo jonkun voimistelulajin taitajia, niin Special Olympics ohjelmien opettaminen lajitaidollisesti onnistuu varmasti helposti!

Special Olympics rytminen voimistelu Suomessa

Tällä hetkellä Suomessa on 12 seuraa, jotka tarjovat Special Olympics rytmistä voimistelua. Näistä seuroista seitsemän osallistuu myös kansallisiin kilpailuihin Suomessa.

Uudet seurat tulevat usein mukaan niin, että noin vuoden ajan seuran voimistelijat ovat osallistuvat Special Olympics rytmisen voimistelun valmisohjelmilla Stara -tapahtumiin, jonka jälkeen on siirrytään kansallisiin kilpailuihin.

Special Olympics rytmisen voimistelun valmentajaverkosto on erittäin tiivis ja apua kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa aina nopeasti!

Rohkeasti mukaan merkitykselliseen toimintaan

Vaikka seuranne ei tarjoaisi rytmistä voimistelua tai osaamista erilaisten liikkujien kanssa ei vielä olisi, niin se ei ole este etteikö ryhmää voisi käynnistää! Avoin asenne ja uskallus kohdata ihmisiä riittää. 

Special Olympics -toiminnan kautta seuralla on mahdollisuus saada positiivista näkyvyyttä ja tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää toimintaa.

Tilaa konsultointipuhelu sähköpostilla

Tilaa maksuton konsultointipuhelu seuraasi. Puhelu ei sido mihinkään vaan toimii seuran tukena toiminnan ensiaskeleilla.

Tilaa puhelu laittamalla sähköposti Marille tai Sinille.

Mari Mieskonen, Tampereen Sisu
valmentaja, Special Olympics -rytmisen voimistelun kehittämisryhmän jäsen, Voimisteluliiton mentori
mari.mieskonen@hotmail.com 

Sini Mattila, Voimisteluliitto
seurakehittäjä ja soveltavan voimistelun asiantuntija
sini.mattila@voimistelu.fi

Haku