Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Maisa Kuusikko viidenneksi Bakun hyppyfinaalissa
02.04.2022

Maisa Kuusikko viidenneksi Bakun hyppyfinaalissa

Maisa Kuusikko

Tampereen Voimistelijoiden Maisa Kuusikko paransi sijoitustaan Bakun maailmancupin hyppyfinaalissa voimistellen viidenneksi pistein 12,766. Edellisen kerran Suomen edustajia on nähty naisten telinevoimistelun maailmancupin finaaleissa vuonna 2019.

Karsinnoista upeat 13,133 pistettä napanneella Kuusikolla olisi ollut potentiaalia kovemmillekin sijoituksille, mutta tällä kertaa molempien hyppyjen alastulojen haasteet verottivat pisteitä.

”Ei mennyt niin hyvin kuin karsinnoissa, mutta tämä oli hyvää harjoitusta seuraavia kisoja varten. Sain molemmat hypyt seisomaan, mutta tosi isoilla korjausaskeleilla”, kertoo Kuusikko. ”Harmittaa aika paljon, mutta uusi kokemus tämäkin kisata näin isoissa kisoissa telinekohtaisissa finaaleissa.”

31.3.–3.4. Azerbaidžanissa kilpailtava Bakun maailmancup on 16-vuotiaalle Kuusikolle hänen kisauransa ensimmäinen maailmancup-kilpailu. Aikaisemmin hallitseva Suomen mestari on tehnyt vakuuttavaa tulosta mm. voimisteltuaan vuoden 2021 EM-kisojen neliottelufinaaliin 13. sijalle.

”Huomisen permantofinaaliin lähden tekemään oman parhaani luottavaisin mielin”, Kuusikko kommentoi.

Kuusikko tullaan siis näkemään podiumilla myös sunnuntaina, jolloin vuorossa on permantofinaali. Perjantain karsinnoista permannon 4. sijan ottaneen Kuusikon kilpailu alkaa sunnuntaina klo 11.35 Suomen aikaa. Kilpailun tuloksia voit seurata reaaliaikaisesti täällä.

Tulokset

1. Oksana Chusovitina, UZB, 13,266
2. Csenge Maria Bacskay, HUN, 13,266
3. Teja Belak, SLO, 12,933

5. Maisa Kuusikko, FIN, 12,766

Katso kaikki tulokset tästä.

Haku