Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Maisa Kuusikko suvereenisti nuorten neliottelun Suomen mestariksi
07.11.2020

Maisa Kuusikko suvereenisti nuorten neliottelun Suomen mestariksi

Tampereen Ikurin liikuntahallissa ratkottiin tänään nuorten neliottelun SM-sijoitukset. Maisa Kuusikko teki upeat suoritukset ansaiten pisteet 51,500 ja näin ollen voitti ylivoimaisesti neliottelun SM-kultamitalin.

– Lähdin hyvällä fiiliksellä tähän kisaan, mutta minua kyllä jännitti, miten jaksan viimeviikkoisen sairastelun jäljiltä. Kultamitali tuntuu nyt hyvältä ja olo on onnellinen, kertoo Kuusikko lauantain onnistumisestaan.

Toiselle sijalle nuorten sarjassa voimisteli Anni Vuorikoski (Espoon Telinetaiturit) yhteispistein 46,800 ja kolmanneksi sijoittui saman seuran Olivia Vättö pisteillä 46,400. 

Kuusikolle tämä oli viimeinen nuorten neliottelu ennen naisten sarjaan nousua, joten voitto oli hyvä päätös tähän sarjaan.

– Tämä nuorten neliottelun voitto antaa varmasti hyvää potkua ja treeni-iloa ensivuodelle, pohtii Kuusikko.

Naisten telinevoimistelun SM-kisat huipentuvat huomenna Tampereella telinekohtaisiin finaaleihin sekä naisissa että tyttöjen sarjassa. Kuusikko lähtee huomiseen kisaan positiivisin mielin tavoittelemaan onnistumisia. Kilpailut alkavat sunnuntaina klo 12. 

Lisäksi huomenna ratkotaan miesten telinevoimistelun telinefinaalit Jyväskylässä ja Helsingissä voimistellaan naisten joukkuevoimistelun Suomen mestaruudesta

 

Nuorten neliottelun SM-tulokset

 

1.     Maisa Kuusikko (Tampereen Voimistelijat), 51,500

2.     Anni Vuorikoski (Espoon Telinetaiturit), 46,800

3.     Olivia Vättö (Espoon Telinetaiturit), 46,400

 

Kaikki tulokset voit käydä katsomassa Kisanetin sivuilta.

Haku