Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Luottamushenkilöhaku tanssin kehittämisryhmään
20.09.2023

Luottamushenkilöhaku tanssin kehittämisryhmään

Tanssin kehittämisryhmään haetaan kuutta henkilöä ajaksi 1.1.2024 – 31.12.2024. Seura voi ehdottaa asiantuntijoita tanssin kehittämisryhmään. Hallitus päättää tanssin kehittämisryhmän hakemusten perusteella.

Ehdotukset tanssin kehittämisryhmään tehdään tällä sähköisellä hakulomakkeella sunnuntaihin 29.10.2023 klo 24.00 mennessä. Jokaista ehdokasta kohden tehdään oma hakemus.

Tule mukaan vaikuttamaan ja kehittämään suomalaista voimistelua, tanssia ja Voimisteluliittoa

Voimisteluliitto on vaikuttaja, kehittäjä, yhdessä tekijä. Tarjoamme luottamushenkilöillemme näköalapaikan edelläkävijöiden joukossa, mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää suomalaista voimistelua, Voimisteluliittoa ja seuroja. Mahdollistamme kansainvälisiä hetkiä, tukea ja välineitä tehtävässä onnistumiseen, kokemuksen ja oppimisen paikan sekä ystäviä ja elämyksiä. 

Luottamushenkilöillemme korvaamme matkakustannukset Voimisteluliiton matkustussäännön mukaisesti ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua vuosittain yhteen liiton koulutukseen omakustannushinnalla.  

Pyydämme Voimisteluliiton jäsenseuroja esittämään asiantuntijoita tanssin kehittämisryhmään. Sama henkilö voi hakea useampaan luottamusryhmään, mutta hänet voidaan valita vain yhteen niistä. Kehittämisryhmään ei voida valita useampaa henkilöä samasta seurasta. 

Lue uutinen muista luottamusryhmien hauista tämän linkin kautta. 

 

Tutustu tanssin kehittämisryhmän tehtäviin

Nykyinen tanssin kehittämisryhmä on toiminut 2021-2023. Lue lisää tanssin kehittämisryhmästä tämän linkin kautta. 

 

Haku