Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Lisäleiri tanssilliseen voimisteluun syksylle!
08.06.2021

Lisäleiri tanssilliseen voimisteluun syksylle!

Kisakalliossa syyskuussa järjestettävä tanssillisen voimistelun leiri (yli 16v.) täyttyi ennätysnopeasti, usean innokkaan leiriläisen jäädessä myös varasijoille. Iloksemme voimme ilmoittaa, että saamme toteutettua lisäleirin!

Leiri järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla 2.-3.10.2021. 


Myös tällä leirillä järjestetään kaksi eri linjaa:

 

Virtaavaa voimaa ja vauhtia

Tämän linjan tunneilla luvassa on nimensä mukaisesti isoja hyppyjä, lattiatason käyttöä ja kaikin puolin vauhdikasta menoa, unohtamatta tietenkään aaltoliikkeiden virtaavuutta ja rauhallisempaakin tunnelmointia.

 

Lempeästi liikkuen

Tämän linjan tunneilla nautitaan tanvon ominaispiirteistä ilman isoja hyppyjä ja nopeita lattialla käyntejä, mutta sopivasti haastetta ja fyysisyyttä on varmasti luvassa jokaiselle voimistelijalle.

 

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan itselle sopivampi linja, ja nämä valinnat otetaan mahdollisimman hyvin huomioon ryhmäjakoja tehdessä. Leirillä on tilaa 60 voimistelijalle, jotka jaetaan 2-3 mahdollisimman saman kokoiseen ryhmään. Ryhmien linjajaot nähdään vasta ilmoittautumisen päätyttyä, kun selviää minkä verran osallistujia on kumpaankin linjaan tulossa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 9.6. klo 18.00.  Ilmoittautuminen on auki 31.8. saakka. 


Pääset ilmoittautumaan tämän linkin kautta 


 

Leirin hinta

Majoittuville 148€ (sisältää leiritunnit, majoitus huoneistohotelli Katajarinne 2-3hh, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)

ei-majoittuville 128€ (sisältää leiritunnit, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)Lisätietoja leiristä 

Anne Salminen

anne.salminen(at)voimistelu.fi / 0417308586

Haku