Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Lasten ohjaajien ja valmentajien oma ideapaja
23.02.2021

Lasten ohjaajien ja valmentajien oma ideapaja

Ideapajasta intoa ohjaamiseen sekä uusia tuulia Voimistelukoulusta

24.3 pidetään aivan oma ideapaja lasten ohjaajille ja valmentajille. Ideapajassa päivitetään lasten toiminnan muutoksia uudella strategiakaudella (2021-2024).

Samalla tutustutaan laajentuneeseen käsitykseen Voimistelukoulusta, joka mahdollistaa niin seuroille, ohjaajille/valmentajille kuin toiminnan keskiössä oleville lapsille laadukkaan, helposti toteutettavan mallin lasten liikuntaan ja voimisteluun. Voimistelukoulun sateenvarjon alta löytyy mm. jo perinteisiksi muodostuneet voimistelukoulu-tunnit, voimistelulajien lasten tunnit, GYM-tuoteperhe sekä tanssi.  

Kenelle?

Ideapaja on tarkoitettu voimisteluseurojen lasten ohjaajille ja valmentajille, nuoriso- ja harrastepäälliköille sekä lasten harrastevastaaville. 

Mitä?

Tapaamisen tavoitteena on kertoa ideoita siitä, kuinka lasten voimistelun laatutekijöitä voi toteuttaa käytännössä. Tämän lisäksi käydään läpi Voimistelukoulun uuden strategiakauden sateenvarjomalli.

Miksi?

Laadukkaasti ohjattu toiminta takaa turvallisen ympäristön harrastaa ja oppia uutta

Missä ja milloin?

Ideapaja Zoomissa klo 17:00-19:00

https://us02web.zoom.us/j/83443114349?pwd=cHM2VE9QTjhMeEJmekE2cnNNQStqQT09

Meeting ID: 834 4311 4349

Passcode: 168385
######################################

Tule kuulemaan kuinka innostat ja kannustat lapset voimistelun monipuoliseen maailmaan! Kerrothan myös ohjaajakaverillesi.Mikäli heräsi kysyttävää ole ystävällisesti yhteydessä Satu Åkerlundiin etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

Haku