Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kysely seuroille ja lajin parissa toimiville – Joukkuevoimistelutoiminnan kehittäminen
17.08.2022

Kysely seuroille ja lajin parissa toimiville – Joukkuevoimistelutoiminnan kehittäminen

Vastaa kyselyyn 4.9. mennessä ja vaikuta!

Haluamme selvittää seuratoimijoiden, ohjaajien, valmentajien ja tuomareiden näkemyksiä ja mielipiteitä joukkuevoimistelun nykytilasta ja tulevaisuuden suunnasta. Kyselyn vastauksia käytetään syyskuun alussa (10.9.2022) järjestettävän Seuraseminaarin työpajojen ja keskusteluiden taustatietona. Kyselyyn kootut kysymykset ja väitteet on kerätty liitolle tulleiden yhteydenottojen joukosta, eivätkä ne tällaisenaan edusta liiton näkemystä lajin kehityksen suunnasta. Haluamme kuitenkin saada teiltä tietoa, mielipiteitä ja ajatuksia siitä, miten lajimme tulee kehittyä, jotta pysymme elinvoimaisina.

Kyselyyn voivat vastata kaikki joukkuevoimistelun parissa toimivat. Kyselyssä käsitellään eri osa-alueita lajin parista. Mikäli jokin osa-alue ei ole sinulle tuttu tai sinulla ei ole mielipidettä asiasta voit jättää vastaamatta kyseiseen kysymykseen. 

Kysely koskee vain kansallista toimintaa. Lajin kansainvälisiä linjoja kehitetään kattojärjestö IFAGG:n toimesta, joten vastaathan kyselyyn vain kansallisen toiminnan näkökulmasta. 

Kyselyn vastausaika on 17.8.-4.9.2022. 

Kyselyn on koonnut Voimisteluliiton toimihenkilöt. 

Vastaa kyselyyn vain niiden kokonaisuuksien osalta, joista sinulla/seurallanne on kokemusta. Liikkuminen kyselyssä on helppoa: sivun alareunasta voit siirtyä kyselyn seuraavalle sivulle ja palata tarvittaessa myös takaisinpäin. Voit myös jättää vastaamatta yksittäisiin kysymyksiin. 

Vastaa kyselyyn tästä

 Kuva: Jukka Hämeenniemi 

Haku