Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kilpailuiden henkilökohtaiset osallistumismaksut hallituksen uudelleenkäsittelyyn helmikuussa
01.02.2024

Kilpailuiden henkilökohtaiset osallistumismaksut hallituksen uudelleenkäsittelyyn helmikuussa

Voimisteluliiton hallitus päätti vuoden ensimmäisessä kokouksessa 20.1.2024 kilpailuiden henkilökohtaisista osallistumismaksuista. Tehdyn päätöksen jälkeen on noussut esille vaikutuksia, jotka vaativat lisäanalyysia. Voimisteluliitto valmistelee osallistumis- ja järjestämismaksukokonaisuuden uudelleen hallituksen seuraavaan kokoukseen.

”Vaikka esitetyn uudistuksen takana on pitkä valmistelu, on asia syytä ottaa uudelleen käsittelyyn. Hallitus käsittelee asiaa seuraavassa kokouksessaan 28. helmikuuta, johon valmistellaan entistä laajempi vaikutusarvio ja taustoitus”, toteaa puheenjohtaja Mira Keränen.

Voimisteluliitto on osallistanut prosesseissaan laajasti eri voimistelutahoja, mutta prosesseja on syytä parantaa.

”Muuttuvassa toimintaympäristössä yhteiseen valmisteluun on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota. Vaikka osallistaminen saattaa paikoitellen pidentää prosesseja, kestävät ja pitkäjänteiset ratkaisut syntyvät yhdessä”, jatkaa Keränen.

Kaikkien lajien siirtyminen kilpailuiden henkilökohtaisiin osallistumismaksuihin on ollut tavoitetilana voimistelussa jo useamman vuoden ajan. Tämä muutos on osa lajien prosessien ja toimintamallien yhdenmukaistamista, jossa kuitenkin huomioidaan lajien omat järjestelmät ja erilaisuudet. Liiton tavoitteena on yhteistyössä rakentaa vetovoimasta, selkeää ja reilua voimistelua meidän kaikissa yhdeksässä lajissa, tanssissa ja muissa esiintymis- ja kisailumuodoissa.

Lue aiheeseen liittyvä uutinen >>

Haku