Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kilpa-aerobicin uutena lajivastaavana aloittaa Kiira Korhonen
07.06.2024

Kilpa-aerobicin uutena lajivastaavana aloittaa Kiira Korhonen

Voimisteluliiton ja Varalan Urheiluopiston yhteistyö jatkuu kun kilpa-aerobicin uutena lajivastaavana 1.8. aloittaa Kiira Korhonen.

Kiira työskentelee fyysisesti Varalan Urheiluopistolla ja toimii Voimisteluliiton kilpa-aerobicin lajivastaavana ostopalveluna. Kiira on perehtynyt työtehtävään touko-ja kesäkuun aikana, mutta aloittaa työtehtävässä virallisesti 1.8.2024.

Lue alta Kiiran esittely:

”Olen Kiira Korhonen ja aloitan elokuussa kilpa-aerobicin lajivastaavana! Oma lajitaustani on cheerleadingissa, jonka parissa olen toiminut mm. valmentajana, juniorimaajoukkueen huoltajana, kouluttajana ja tuomarina. Viimeiset neljä vuotta olen työskennellyt cheerleadingseurassa erilaisissa rooleissa seuratyöntekijästä hallituksen puheenjohtajaan ja viimeisimpänä valmennuspäällikkönä.

Olen suorittanut Varalassa valmentajan ammattitutkinnon ja viimeistelen liikunnanohjaaja AMK opintoja tällä hetkellä Haaga-Heliassa suuntautuen urheilujohtamiseen. Monilajisten koulutusten myötä olen oppinut valtavasti liikunta- ja urheilumaailman rakenteista ja prosesseista.

Minulle tärkeitä arvoja ovat hyvinvointi ja yhteisöllisyys – vaikka tavoitteet ovat korkealla on silti tärkeää arjesta nauttiminen ja yhteen hiileen puhaltaminen! Odotan innolla uusia haasteita kilpa-aerobicin parissa, laji on vaativa ja monipuolinen ja koen pääseväni uudessa roolissani sekä oppimaan uutta mutta tuomaan myös uusia näkökulmia asioihin.”

Tervetuloa Voimisteluliittoon Kiira!

Haku