Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kevään koulutukset löytyvät nyt eTaikasta
02.11.2022

Kevään koulutukset löytyvät nyt eTaikasta

Kouluttaja ohjaa perheliikuntaa

Koulutusten pääpaino on laadukkaissa peruskoulutuksissa, jotka tuovat lisää osaamista niin ohjaajille, valmentajille, seuratoimijoille kuin tuomareillekin.

Koulutustarjonnassa on poikkeuksellisen paljon maksuttomia koulutuksia. Lasten ohjaajille ja valmentajille tarkoitettu Voimistelukoulu on kevään ajan seurojen toimijoille maksuton osana Meidän voimistelu -hankettta. Vapaaehtoisvoimin toimivien seurojen seuratoimijoille on puolestaan tarjolla etänä toteutettava koulutussarja, joka järjestetään maksuttomana SNLS:n tuella. Koulutussarjan käynnistää Seuran hallinto -koulutus 6.2.

Etä– ja verkkototeutukset ovat vakiinnuttaneet paikkansa liiton koulutustarjonnassa. Kevään tarjonnasta löytyy etä- ja verkkokoulutuksia eri kohderyhmille. Ohjaajille ja valmentajille järjestetään etänä mm. Voimisteluohjaajan startti ja Fyysisen valmennuksen peruskoulutus sekä itsenäisesti suoritettava Valmennuksen suunnittelun ja seurannan perusteet. Tuomareille löytyy lajista riippuen sekä etä- että verkkokoulutuksia mm. maksuton ja kaikille tuomareille pakollinen Vastuullisesti tuomarina -koulutus.

Kaikki kevään koulutukset löytyvät helposti koulutushausta. Haussa kannattaa hyödyntää monipuolisia hakuehtoja esimerkiksi kohderyhmän tai maantieteellisen alueen mukaan. Mikäli eTaika ja koulutushaku ovat vielä vieraita, löytyy niiden käyttöön hyviä vinkkejä nettisivuilta.

Koulutukset täyttyvät nopeasti, varaa oma paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Haku