Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Kepparitanssista piristystä pimeisiin iltoihin
18.11.2020

Kepparitanssista piristystä pimeisiin iltoihin

Suomen Voimisteluliitto ja Suomen Ratsastajainliitto ovat luoneet kepparitanssikokonaisuuden osalksi Dance 4 Fun -konseptia yhteistyössä 4H-liiton ja Suomen Hippoksen kanssa. 

 

Kepparitanssi tuo vaihtelua mille tahansa voimistelu- tai tanssitunnille. Siinä hyödynnetään jo hyväksi koettua Dance 4 Fun –tuntirunkoa, jolla mahdollistetaan laadukkaat ja monipuoliset tunnit. Erilaiset musiikit, rytmit ja luova liikkuminen ovat olennaisena osana kepparitanssia. Näitä hyödyntämällä kehitetään harrastajien koordinaatiota, tasapainoa ja luovaa ilmaisua. 

 

Kouluttaudu joulukuussa kevätkautta ajatellen!

 

Dance 4 Fun – kepparitanssi -koulutus järjestetään la 5.12.2020 klo 12-15 Zoomin välityksellä. Koulutuksessa keskitytään kepparitanssiin. Koulutus on nyt hyvin edullinen, vain 15 € / osallistuja!

Ilmoittaudu mukaan Dance 4 Fun – kepparitanssi -koulutukseen viimeistään to 3.12. tämän linkin kautta Hoikassa.

Saat uusia valmiita Dance 4 Fun – kepparitanssin tuntimalleja ja vinkkejä niiden soveltamiseen erilaisille ryhmille. Tuntimalleihin kuuluu erilaisten leikkien ja harjoitteiden lisäksi koreografioita sekä ilmaisuharjoitteita.

Kepparitanssitunneista voitkin löytää inspiraatiota voimistelu- ja tanssituntien lisäksi myös vaikkapa perheliikuntaan! Sovella siis valmiita tuntisuunnitelmia rohkeasti omalle ryhmällesi sopiviksi.

 

Kepparitanssitunneilla pääsee kokemaan liikunnan iloa hauskasti ja innostavasti!

Dance 4 Fun -kepparitanssi -koulutus sopii etenkin kaikille lasten ja nuorten ohjaajille, jotka ovat suorittaneet Dance 4 Fun -koulutuksen tai joilla on muuten vastaava osaaminen.

 

 

Haku