Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Joukkuevoimistelun kilpasarjojen vuoden 2020 mestaruuskilpailut 6.-7.2.2021 peruttu
15.01.2021

Joukkuevoimistelun kilpasarjojen vuoden 2020 mestaruuskilpailut 6.-7.2.2021 peruttu

Joukkuevoimistelun kilpasarjojen vuoden 2020 mestaruuskilpailut siirrettiin marraskuun lopusta Voimisteluliiton toimihenkilöiden ja kilpailun järjestäjän päätöksellä pidettäväksi Tampereella 6.-7.2.2021. Kilpailu siirrettiin koronapandemian takia.

Voimisteluliiton toimihenkilöt ja kilpailun järjestäjät ovat 15.1 päättäneet perua Joukkuevoimistelun kilpasarjojen vuoden 2020 mestaruuskilpailut 6.-7.2.2021 vallitsevan koronapandemian ja voimassa olevien rajoitusten takia. Kilpailua ei järjestetä etäkilpailuna eikä sitä siirretä uuteen ajankohtaan. 

Joukkueilta ei peritä osallistumismaksua kilpailusta, mutta jokaiselta joukkueelta peritään 15 € toimistomaksu. Rahapalautuksissa joukkueita pyydetään ottamaan yhteyttä Tampereen Voimistelijoihin (yhteystiedot alla).

Peruutetun kilpailun matka- ja majoitusvarausten osalta osallistujien tulee itse olla yhteydessä palvelun tarjoajiin neuvotellakseen varausten perumisesta. 

Etäkilpailut 

Joukkuevoimistelun lajiasiantuntijaryhmä on käsitellyt etäkilpailuiden järjestämistä keväällä 2021. Kartoitamme parhaillaan mahdollisuuksia ja tapoja toteuttaa etäkilpailuja, mikäli koronapandemian takia ei livekilpailuja päästä toteuttamaan. 

Lisätietoja 

Suomen Voimisteluliito Tinja Aistola, tinja.aistola@voimistelu.fi
Tampereen Voimistelijat Anna Kuusama, joukkuevoimistelu@tampereenvoimistelijat.fi 

Haku