Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Jade Naapila finaalin kuudes tuplaminitrampoliinin junioreiden EM-kilpailuissa
10.04.2024

Jade Naapila finaalin kuudes tuplaminitrampoliinin junioreiden EM-kilpailuissa

Trampoliinivoimistelun junioreiden EM-kilpailut käytiin Portugalin Guimaraesissa 3.-7.4.2024. Suomesta mukana oli seitsemän EM-kisojen ensikertalaista, jotka osallistuivat synkrotrampoliiniin ja tuplaminitrampoliiniin.

Suomalaisten parhaaseen suoritukseen ylsi Jade Naapila (Tampereen Voimistelijat) sijoittumalla upeasti kuudenneksi tuplaminitrampoliinin finaalissa. Samassa sarjassa sijoittui Iina Vuorikoski (Espoon Telinetaiturit) sijalle 15. Poikien tuplaminitrampoliinilla Niko Narsin (Espoon Telinetaiturit) sijoitus oli 23.

”Oli tosi hienoa päästä kisaamaan Euroopan parhaimpien kanssa ja finaaleihin pääseminen oli unelma! Olin todella iloinen siitä, että sain sarjat ehjästi läpi ja että edustin Suomea!” Naapila kommentoi EM-debyyttiään.

Synkrotrampoliinilla poikien sarjassa voimistelivat Onni Vuorikoski/Valentin Saari (Espoon Telinetaiturit) sijalle 13. ja tyttöjen sarjassa Enni Haara/Rebekka Saari (Espoon Telinetaiturit) sijalle 21.