Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ilmoittaudu ryhmäliikunnan koulutuksiin
15.11.2022

Ilmoittaudu ryhmäliikunnan koulutuksiin

Kuvassa ryhmäliikuntatunti

Uusia ideoita zoom-koulutuksista ja live-Conventionista ryhmäliikunnan tunneille!

Lauantaina 26.11.2022 on tarjolla kaksi erilaista ideapäivää ryhmäliikunnan ohjaajille Zoomin välityksellä. Kehonhuollon kolmen tunnin koulutus aloittaa päivän ja tehotreenin kolmen tunnin koulutusmahdollisuus on tämän jälkeen.

Ilmoittautumislinkit 26.11.2022 pidettäviin ryhmäliikunnan ideapäiviin

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan näihin ideapäiviin sunnuntaihin 20.11. mennessä eTaikan kautta. Yksi kolmen tunnin ideapäivä on Voimisteluliiton jäsenille 53€ hintainen.

Kehonhuolto (3h) 26.11. klo 10-13
Pääset ilmoittautumaan kehonhuollon ideapäivään tästä linkistä.

Tehotreeni (3h) 26.11. klo 14-17
Pääset ilmoittautumaan Tehotreenin ideapäivään tästä linkistä.

Odotettu Convention -koulutuspäivä järjestetään syksyllä 2023

Koulutuspäivä Convention sisältää ideoita niin erilaisille ryhmäliikuntatunneille kuin lasten ja nuorten harrastetunneille. Ryhmäliikunnan ideoita saat tehotreeniin, tanssitreeniin, kehonhuoltoon sekä vesiliikuntaan.

Kalenteriin kannattaa laittaa jo nyt lauantai 30.9. jolloin järjestetään Convention Mäkelänrinteen Uintikeskuksella. Kuulet tästä suositusta koulutuspäivästä lisää heti alkuvuodesta. Liity jo nyt tämän linkin kautta Conventionin Facebook-tapahtumaan ja kuulet uutisista ensimmäisten joukossa!

Ryhmäliikunnan ideapäivä (3h) lauantaina 18.2.2023

Alkuvuodesta on mahdollisuus kouluttautua myös ryhmäliikunnan kolmen tunnin ideapäivässä, jossa on pienet palat jokaisesta ryhmäliikuntatuotteestamme: tehotreenistä, tanssitreenistä (kepin kanssa) sekä kehonhuollosta.

Koulutus järjestetään lauantaina 18.2 kello 10-13, Zoomin välityksellä. Koulutus rakentuu kolmesta 45 minuutin pituisesta liikkuvasta ideatunnista, kustakin kolmesta teemasta. Ideatunnin päätteeksi käydään myös sisällöt yhdessä läpi kouluttajan johdolla.

Ilmoittautuminen on käynnissä 4.2.2023 saakka eTaikassa, jonne pääset tästä linkistä.

Vinkkaa ideapäivistä myös oman seurasi muille ryhmäliikunnan ohjaajille.
Lisätietoa antaa voimistelun kehittäjä, Nea Vallin (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

 

Haku