Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Ikiliike voimisteluseuroissa päivittyy ja paranee 2024-2025 – Vastaa seurakyselyyn!
18.06.2024

Ikiliike voimisteluseuroissa päivittyy ja paranee 2024-2025 – Vastaa seurakyselyyn!

Voimisteluliitossa käynnistyy ikääntyvien liikunnan kehittämishanke ja sinulla ja seurallasi on juuri nyt mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälainen hankkeesta muodostuu!

Seurat ovat kovasti toivoneet Voimisteluliitolta panostusta myös aikuisten ja ikääntyvien liikuntaan. Voimisteluliitto käynnistää nyt hankkeen, jonka avulla pyritään vastaamaan tähän toiveeseen ja tarpeeseen. Kehittämishanke käynnistyy alkukyselyllä, jolla kartoitetaan voimisteluseurojen aikuisten ja ikääntyvien liikunnan nykytilannetta sekä toiveita hankkeen kehittämistoimista.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikkien 30.6. mennessä kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi maksuton striimilippu seuralle la 28.9. Convention -koulutuspäivään. (Arvo jäsenseuralle 290€, ei jäsenille 330€) Striimilipulla seura voi osallistua etänä suosituimmille Convention-tunneille, tunnit julkaistaan elokuussa. (Mikäli joku seurasta haluaa osallistua Conventionin live-tunneille, tulee hänen ostaa live-lippu normaalisti.)

Kyselyyn

Voimisteluliiton vuotuinen Convention, 28.9. Helsingissä, tulee tarjoamaan laajan koulutuskattauksen, jossa on tällä kertaa erityisesti huomioitu myös ikääntyvien liikunnan ohjaajia. Päivä on hyvä laittaa nyt kalenteriin. Lisätietoa syksyn tapahtumasta julkaistaan 21.6.

Lisätietoa Conventionista

 

Ole yhteydessä ikääntyvien liikuttamiseen liittyvissä asioissa!

Ikiliike-hankevastaava
Anu Louhivuori
anu.louhivuori@voimistelu.fi
040 1480410

Haku