Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hypäten uuteen vuoteen – vain katto on rajana.
19.12.2021

Hypäten uuteen vuoteen – vain katto on rajana.

Koulutus- ja verkostoitumistapahtuma voimistelun kanssa toimiville fysioterapeuteille ja voimistelun lattialajien valmentajille

Oletko kiinnostunut toimimaan voimistelun parissa tai työskenteletkö jo osana valmennustiimiä jossakin seurassa? Kutsumme voimistelun parissa toimivat fysioterapeutit ja joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun parissa työtään tekevät valmentajat yhteiseen koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan la 22.1.2022 klo 10-17.

Päivän ohjelma:

Klo 10 Aamukahvit ja tervetuloa. Voimisteluliiton fysioterapian asiantuntijaryhmän ja Voimisteluliiton fysioterapiaverkoston toiminnan esittely, Veera Kainulainen (Terve voimistelija -asiantuntija, Suomen Voimisteluliitto)

klo 10.30-11 JV/RV sääntöjen vaatimukset hyppyihin: Mitä tuomaristo arvioi ja mitkä ovat hypyn arvioimisen kriteerit? Satu Ranta ja Veera Kainulainen

klo 11-12 Hyppäämisen tekniikka ja biomekaniikka, Pasi Sinisalo

Kimmoisa, lennokas hyppy. Mitä ominaisuuksia tarvitaan kimmoisaan ja lennokkaaseen hyppyyn? Aiheeseen pureudutaan tieteellisten tutkimusten, videoanalyysien ja illuusion rakentamisen kautta.

klo 12 lounas (omakustanteinen)

klo 13-14.30 Hyppäämisen tekniikka ja biomekaniikka, Pasi Sinisalo

klo 14.30 kahvitauko ja verkostoituminen

klo 14.50 Hyppyjen suorittamisen fyysiset vaatimukset ja niiden kehittäminen käytännössä, Jukka Veijo

klo 16.50-17 päivän yhteenveto ja keskustelu

Paikka:

Attitude Center, Martinkyläntie 53, Vantaa.

Tapaamiseen voi osallistua myös etäyhteyden kautta.

Kouluttajien esittely:

Pasi Sinisalo: Sinisalo oli tanssijana Suomen Kansallisbaletissa, kunnes polvivamma katkaisi uran. Urheilufysioterapian parissa ja kouluttajana hän on työskennellyt yli 20 vuoden ajan.

 

Jukka Veijo: Jukka Veijo on osteopaatti ja ammattivalmentaja. Osteopaattina hän pyörittää omaa klinikkaa ja valmennuksen saralla toimii eri lajien urheilijoiden fysiikkavalmentajana painottuen kamppailulajeihin ja

pallopeleihin. Voimistelun puolella hän on toiminut Olarin Voimistelijoiden edustusjoukkueiden kanssa vuodesta 2012 ja tällä hetkellä osallistuu joukkueiden valmennuksen suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä lajivalmentajien kanssa. Lisäksi hän on toiminut kouluttajana Suomen Valmentajat Ry:n koulutuksissa ja osana Suorituskykyvalmentaja-koulutusorganisaatiota. Urheilijan suorituskyky ja -terveys ovat hänen suurimmat kiinnostuksen kohteensa ja erityisesti nopeus- ja teholajit ovat lähellä sydäntä.

 

Satu Ranta: Sertifioitu urheilufysioterapeutti, erityisosaamisena voimistelulajit ja naisurheilun erityispiirteet. Satu toimii työssään voimistelun lattialajeissa sekä valmentautumisen tukena että kuntoutuksessa. Hän on korkeimman kansallisen tason joukkuevoimistelutuomari ja tuomaroinut aktiivisesti tällä tasolla yli 10 vuotta. Kokemusta voimistelusta on lisäksi sekä kilpa- että maajoukkuetasolla niin voimistelijana kuin valmentajanakin.

 

Koulutuksen hinta:

100€/osallistuja (Suomen urheilufysioterapeutit Ry:n jäsenille 10% alennus)

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta 14.1.2022 mennessä ja lisätietoja veera.kainulainen(at)voimistelu.fi

Ilmoittautuminen tätä kautta

Kuva Anna Tanninen

Haku