Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Hallitus tiedottaa
07.02.2023

Hallitus tiedottaa

Voimisteluliiton hallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseensa lauantaina 28.1.2023 Voimisteluliiton toimistolle Helsinkiin.

Uusi hallituksen jäsen Anu Oksanen osallistui kokoukseen etänä, muut olivat paikalla. Jouko Koskinen oli estynyt.

Kokous oli hallituksen järjestäytymiskokous, jossa työstettiin mm. omia pelisääntöjä, toimintaohjesääntöä sekä valmennuskulttuurimuutoksen prosessia jatkokyselyn tulosten perusteella.

Hallituksen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Salla Eklund ja toiseksi Teppo Kalaja. He muodostavat puheenjohtaja Kaisa Vikkulan ja toiminnanjohtaja Maria Laakson kanssa henkilöstötyöryhmän. Eettisten asioiden ryhmässä jatkavat puheenjohtajana Marja Räisänen ja jäseninä Olli-Pekka Lintula ja Salla Lintunen sekä Pekkala ja Laakso. Olli-Pekka Lintula valittiin hallituksen edustajaksi tanssilliseen voimisteluun ja Mira Keränen ja Anu Oksanen lastenvoimistelun kehittämisryhmään.

Hallitus hyväksyi talous-, hyväksymis- ja matkustussäännöt. Se nimesi Päivi Lehtovirran Voimisteluliiton ehdokkaaksi IFAGGin eettiseen ryhmään sekä Kari Kasurisen ehdolle Keski-Suomen Urheiluharjoittelukeskussäätiön hallintoneuvostoon.  Hallitus hyväksyi jäsenekseen Voimisteluseura Mariposa ry:n ja Lempäälän Voimisteluseura ry:n. Se totesi Soinin Naisvoimistelijoiden vaihtaneen nimekseen Soinin Jumpparit.

Hallitus käsitteli epäasiallisten tapausten yhteenvedon vuodelta 2022, henkilöstön työhyvinvointiraportin sekä valmennuskulttuurijatkotutkimuksen tulokset. Se kuuli rytmisen voimistelun lajinasiantuntijaryhmän puheenjohtaja Mira Koskisen raportin lajin tilanteesta ja kehittämistarpeista. Hallitus totesi antavansa lisäresursseja lajin kulttuurinmuutoksen läpiviemiseen.

Hallitus otti vastaan kummiseurahaasteen, jossa jokaiselle hallituksen jäsenelle nimettiin kaksi seuraa, joiden kummeina he toimivat tämän vuoden ajan. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä erilaisiin jäsenseuroihin ja auttaa seuroja niiden tarpeiden mukaisesti.  

Hallituksen kokouksessa kuultiin lyhyet katsaukset puheenjohtajalta, talouspäälliköltä ja toiminnanjohtajalta.

Hallitus pitää seuraavan kokouksensa 1.3. klo 17-20 teamsilla.  

Haku