Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haku rytmisen voimistelun muutostyöryhmään 12.-19.4.2023
12.04.2023

Haku rytmisen voimistelun muutostyöryhmään 12.-19.4.2023

Haku rytmisen voimistelun muutostyöryhmään 12.-19.4.2023

Mikä: Rytmisen voimistelu muutostyöryhmä on toukokuussa 2023 käynnistyvä projekti, joka tähtää rytmisen voimistelun lajikulttuurin kuvaamiseen ja kehittämiseen. 


Miksi: Maailma ympärillämme muuttuu kovaa vauhtia ja meidän vastuullamme on varmistaa, että rakkaan lajimme kulttuuri pysyy muutosvauhdissa mukana. Muutostyöllä haluamme innostaa lapsia ja nuoria lajin pariin sekä varmistaa, että nykyiset harrastajat saavat nauttia voimistelun ilosta mahdollisimman pitkään. Harrastajien lisäksi lajikulttuurimme halutaan innostavaksi myös valmentajille, tuomareille, seurojen työtekijöille ja muille rytmisen voimistelun parissa toimiville. 

Ketä haluamme mukaan: Muutostyöryhmä tulee koostumaan muutosagenteista ja seurojen pääyhteyshenkilöistä. Näihin rooleihin voivat hakea niin valmentajat, vanhemmat, seuratoimijat, voimistelijat kuin muut lajimme kehittämisestä kiinnostuneet. Ryhmään ovat tervetulleita myös henkilöt, jotka eivät puhu suomea äidinkielenä. Toivomme että ryhmästä muodostuu mahdollisimman monipuolinen. Työkielinä tulevat olemaan suomi, venäjä ja englanti (hakijoiden ei tarvitse osata näitä kaikkia kieliä). 

Miten paljon sitoutumista työ vaatii: Muutosagentit tulevat muodostamaan tiiviin työryhmän, joka kokoontuu säännöllisesti ja kokoontumisajat suunnitellaan työryhmän perustamisen jälkeen henkilöiden mahdollisuuksien mukaan. Seurojen pääyhteyshenkilöt tulevat täydentämään ydinryhmää ja toimimaan linkkinä työryhmän ja seuran välissä. On ensisijaisen tärkeää, että jokaisesta seurasta löytyy yksi henkilö pääyhteyshenkilöksi.

Haku: Täytä hakemus tämän linkin kautta 12.-19.4.välisenä aikana.

Milloin valinnat julkaistaan: Valinnat julkaistaan huhtikuun lopussa. Pyrimme löytämään jokaiselle hakijalle sopivan roolin. 

Mistä saan lisätietoa: Mikäli haluat lisätietoa muutostyöryhmästä voit olla yhteyksissä julia.romanyuk@gmail.com ja katja.volkova@olympiakomitea.fi .

Odotamme innolla hakemuksianne!

Kuva: Heikki Mitikka

Haku