Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haku joukkuevoimistelun alue-, kilpa- ja harrasteleireille on auki!
01.06.2021

Haku joukkuevoimistelun alue-, kilpa- ja harrasteleireille on auki!

Suomen Voimisteluliiton tavoitteena on kehittää ja ylläpitää  joukkuevoimistelun suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen ja laajaan harrastajapohjaan. Valmennusjärjestelmän yhtenä osana on valmennusrinkitoiminta.

Voimisteluliitto järjestää kansallisia ja alueellisia valmennusrinkejä eri urheiluopistoilla. Valmennusrinkitoiminnalla halutaan tarjota joukkueille apua ja huippuvalmentajien neuvoja, sekä tukea valmentajia ja voimistelijoita pitkäjänteiseen ja tulokselliseen työhön koko maan laajuudelta kaikissa ikäluokissa ja sarjoissa.

Leirejä (1vrk) järjestetään Kisakalliossa, Vierumäellä ja Kuortaneella sekä Oulussa päiväleiritoteutuksena. Leirejä on ikäluokissa 8-10v. / 10-12v. / 12-14v. kilpa ja harraste / yli 14v. kilpa ja harraste.

Leirihinnat kaudella 2021-2022 ovat 1 vrk 125€ (sis. opistotasoinen majoitus, päivällinen, iltapala, aamiainen ja lounas) ja Oulun päiväleirit 50€ (sis. lounas). 

Leirien ajankohdat löytyvät täältä .

Haku rinkitoimintaan on auki 1.-30.6.2021 ja valinnat julkaistaan viimeistään 9.7. Rinkipaikka tulee ottaa vastaan 18.7. mennessä ja tämän jälkeen aukeaa ensimmäisten leirien ilmoittautuminen.

Mikäli koronapandemia aiheuttaa syksyllä edelleen rajoituksia toimintaan, tullaan leirit toteuttamaan vaadittavien määräysten mukaan.

Haku rinkeihin tehdään Surveypalin kautta. Joukkueen on mahdollista valita 1-5 leiriä, mihin on valmis ottamaan paikan vastaan. Ensisijaisesti haetaan sen ikäluokan leirille, missä kilpailee syksyllä 2021.

Hakulomake

HUOM! Mikäli yli 14-vuotiaiden kilpasarjan joukkue on kiinnostunut leiristä Kuortaneella, niin tulee täyttää hakuvaihtoehto ”Kuortane 12-14K” ja kirjata tieto lomakkeen kohtaan ”muuta huomioitavaa”. Mikäli kysyntä on riittävää, on Kuortaneelle mahdollista lisätä lisäleiri yli 14-vuotiaiden kilpasarjan joukkueille tai yhdistää heille oma leiri 12-14-vuotiaiden leirin yhteyteen.

 

Lisätietoja leireistä ja hakuprosessista antaa voimistelun leirikoordinaattori Anne Salminen (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi / 0417308586)

 

Haku