Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haku Euroopan Voimisteluliiton valmentajakoulutukseen ja leirille on auki
24.04.2023

Haku Euroopan Voimisteluliiton valmentajakoulutukseen ja leirille on auki

Euroopan Voimisteluliitto järjestää rytmisen voimistelun kansainvälisen valmentajakoulutuksen ja leirin 25.6.-1.7.2023 Itävallassa.

Leiri järjestetään jo kahdeksannen kerran ja se on tänä vuonna tarkoitettu vuosina 2011-2013 syntyneille voimistelijoille ja heidän valmentajilleen. Leirille osallistutaan vain valmentajan kanssa. Suomi voi lähettää leirille enintään 2 valmentajaa ja 3 voimistelijaa.

Paikka: Bundessport- und Freizeitzentrum Obertraun, Winkl 49 4831 Obertraun, Itävalta

Hinta: 570€ / osallistuja (sis. majoitus, ruokailut, valmennus), lisäksi tulevat matkakulut (lennot). Leiri on omakustanteinen (eli kulut maksaa seura, valmentaja itse tai perhe seuran ohjeistuksen mukaisesti).

Kiinnostuneita valmentajia pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus lajipäällikön sähköpostiin emma.tast(at)voimistelu.fi jo 1.5.2023 mennessä.  Mikäli kiinnostuneita valmentajia on enemmän kuin paikkoja, katsotaan eduksi Voimisteluliiton valmennusjärjestelmässä mukana oleminen (mm. rinkileireillä kouluttaminen, kehittämistyöhön osallistuminen) ja leiritystoimintaan sekä lajikulttuurin kehittämiseen sitoutuminen myös jatkossa.

Hakemuksessa tulee mainita:

  • miksi valmentaja on kiinnostunut osallistumaan  ja miten se tukisi kehittymistä omalla valmentajan polulla sekä miten koulutuksen oppia voisi hyödyntää seurassa ja/tai Voimisteluliiton toiminnassa
  • mukaan lähtevän voimistelijan nimi ja ikä sekä lyhyt perustelu siitä, miksi leiri olisi kyseiselle voimistelijalle/voimistelijoille sopiva.

Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen 1.5.2023 mennessä rytmisen voimistelun lajipäällikölle osoitteeseen emma.tast@voimistelu.fi. Ilmoittautuminen ja yhteydenpito hoidetaan Voimisteluliiton kautta sen jälkeen, kun osallistujat on nimetty.

Haku