Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Haemme iltanäytöksen taiteellista vastuuhenkilöä
25.08.2021

Haemme iltanäytöksen taiteellista vastuuhenkilöä

Liikkeen ja voimistelun supertapahtuma Gymnaestrada pidetään Tampereella 9.-12.6.2022. Neljän päivän aikana on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle odotetaan tuhansia voimistelijoita ympäri Suomen. Myös yleisöä ja ohikulkijoita odotetaan kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan. 

Gymnaestradassa järjestämme voimistelunäytöksen, voimistelun shown uudella UROS LIVE -areenalla perjantaina 10.6. Näytökseen voidaan kutsua esiintyjiä ja tapahtumaan osallistuvat seurat voivat tarjota näytökseen omia esitysohjelmiaan avoimella haulla 18.11. mennessä. Näytös on tapahtuman osallistujille yksi mahdollisuus esiintymiseen.

Etsimme nyt näytökselle taiteellista vastuuhenkilöä kokoamaan mm. yllämainituista elementeistä näyttävän, monipuolisen, vauhdikkaan, eri voimistelulajien ohjelmista koostuvan voimistelun shown. Toteutuksessa ovat mukana liiton toimihenkilöt ja tapahtuman vapaaehtoiset. Tehtävästä maksetaan kertakorvaus. Arvioitu työmäärä on noin kuukauden työpanos, joka sijoittuu pääosin keväälle 2022. Taiteellisessa suunnitelmassa tulee huomioida tilan, resurssien sekä näytökseen hakeneiden ohjelmien asettamat reunaehdot. Arvostamme kokemusta näytösten tekemisestä, hyviä yhteistyötaitoja, mahdollisuutta panostaa työhön oman aikataulun osalta sekä halua tehdä upea voimistelun show. Lähetä tarjouksesi 20.9. mennessä: esittele itsesi ja taustaasi/meriittisi, hieman suunnitelmaasi/ideaasi ja palkkiopyyntösi. 

Lisätietoja ja tarjoukset: paivi.tamminen(at)voimistelu.fi

Haku