Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Gymnaestrada Tampere: Voimisteluohjelma 12-18-vuotiaille nuorille
24.10.2021

Gymnaestrada Tampere: Voimisteluohjelma 12-18-vuotiaille nuorille

Nuoret tytöt inspiroivat koreografi Hymy Larimo-Tullilaa

Ensi kesänä 12–18-vuotiaat nuoret pääsevät kertomaan suureen ääneen, millaisen tarinan he kirjoittaisivat elämälleen. Nuorten ääni pääsee valloilleen, Hymy Larimo-Tullilan Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi? -kenttäohjelma astuu Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtuman estradille.

Larimo-Tullila kertookin, että juuri nuoret – ja nimenomaan nuoret tytöt – ovat toimineet kyseisen kenttäohjelman innoittajina.

–                Koreon tarinassa näkyy myös 13-vuotias Hymy, joka rakasti haaveilua ja liikkui tunteidensa kanssa aallonharjalta pohjamutiin, Larimo-Tullila paljastaa.

–                Ohjelma on positiivinen. Se jättää toivottavasti katsojille ja esiintyjille rauhoittuneen sekä itsevarman olon. Sinä päätät tarinasi, hän lisää.

Hymy Larimo-Tullila on nauttinut koreografian luomisesta sekä uuden oppimisesta. Hän onkin siitä outolintu koreografina, että hän ei ole ikinä osallistunut suurtapahtumaan. Ei edes osallistujana tai katsojana.

–                Videoita olen sitäkin enemmän katsonut ja ihmetellyt, että miten koreografit osaavat ja kykenevät tekemään kenttäohjelmat. No, nytpä tiedän. Ainakin melkein, Larimo-Tullila naurahtaa iloisesti.

Larimo-Tullilan kenttäohjelmassa kuviot ja siirtymiset ovat isossa roolissa. Hän saikin hyvissä ajoin vahvan vision siitä, miten haluaa kokonaisuuden toteuttaa.

–                Toivon, että ohjelma tuo uusia tuulia niin kotisaleille harjoitteluun kuin näytökseenkin. Toivon myös, että ohjaajat ovat minuun matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos jokin mietityttää. Itse en malta odottaa kesän tapahtumaa ja lopullista esitystä, Larimo-Tullila toteaa ja myöntää perhosia jo vatsassa liitelevän.

Lue lisää ohjelmasta (sivu avautuu uuteen ikkunaan) 

 

Teksti: Anne Lius-Liimatainen

Haku