Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » EYOF-kisojen tuloksia
27.07.2023

EYOF-kisojen tuloksia

Mariborin nuorten kesäolympiafestivaalit alkoivat sunnuntaina 23.7.2023. Suomen joukkueessa on 66 urheilijaa kahdeksassa eri lajissa, joita ovat judo, maantiepyöräily, maastopyöräily, telinevoimistelu, tennis, rullalautailu, uinti ja yleisurheilu. 

Kilpailut ovat Euroopan Olympiakomiteoiden luoma ja Kansainvälisen Olympiakomitean suojeluksessa järjestettävä kilpailutapahtuma 14–18-vuotiaille eurooppalaisille nuorille urheilijoille. Kisat järjestetään joka toinen vuosi sekä kesä- että talvilajeissa.

Suomi 24:s telinevoimistelun joukkuekisassa

Telinevoimistelussa käytiin poikien joukkuekilpailu sekä henkilökohtainen 6-ottelu. Suomen joukkueen sijoitus oli 24:s. Henkilökohtaisessa 6-ottelussa Taavi Jaakola oli 54:s, Niilo Nikkola 58:s ja Iiro Karppinen 74:s. Telinekohtaiset sijoitukset ja kaikki tulokset

Kilpailuformaatin mukaan karsintakisassa kaikki kolme urheilijaa suorittavat kaikki telineet, ja kahden parhaan telinetulos lasketaan joukkuekisan tulokseen. Karsintakilpailun perusteella palkitaan myös 6-ottelun parhaat. Henkilökohtaisiin telinefinaaleihin etenee kahdeksan parasta voimistelijaa per teline.

Suomi 15:s telinevoimistelun joukkuekisassa 

Telinevoimistelussa kisattiin tyttöjen joukkuekilpailu ja henkilökohtainen 4-ottelu. Suomi oli joukkuekisassa 15:s. Henkilökohtaisessa 4-ottelussa Evelin Veistelehto oli 27:s, Katja Podobed 33:s ja Essi Keskitalo 57:s. Telinekohtaiset tulokset täällä.

Kilpailuformaatin mukaan karsintakisassa kaikki kolme urheilijaa suorittavat kaikki telineet, ja kahden parhaan telinetulos lasketaan joukkuekisan tulokseen. Karsintakilpailun perusteella palkitaan myös 4-ottelun parhaat. Henkilökohtaisiin telinefinaaleihin etenee kahdeksan parasta voimistelijaa per teline.   

Haku