Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Euroopan Voimisteluliiton akrobatiavoimistelun leiri ja valmentajakoulutus 13.-19.8.2024 Bulgariassa
16.05.2024

Euroopan Voimisteluliiton akrobatiavoimistelun leiri ja valmentajakoulutus 13.-19.8.2024 Bulgariassa

Euroopan Voimisteluliitto järjestää akrobatiavoimistelun voimistelijoille ja valmentajille suunnatun leirin 13.-19.8.2024 Kranevossa, Bulgariassa. Leirin yhteydessä järjestetään myös valmentajakoulutusta.  

Leiri on suunnattu kaiken tasoisille voimistelijoille ja valmentajille. Suomesta leirille voidaan lähettää 10 voimistelijaa. Leirille osallistutaan vain valmentajan kanssa. Valmentajien määrä riippuu osallistuvien voimistelijoiden lukumäärästä. Leirille voi osallistua myös valmentajia ilman omia voimistelijoita.

Osallistumismaksu on 510 € / henkilö. Leirille ja/tai valmentajakoulutukseen osallistuminen on täysin omakustanteista. 

Kiinnostuneita seuroja pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus ja ilmoittautumaan lajivastaavalle (emmi.kuronen@voimistelu.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2024.  

Hakemuksessa tulee mainita valmentajan nimi sekä perustelut, miksi valmentaja on kiinnostunut osallistumaan, miten se tukisi kehittymistä omalla valmentajan polulla sekä miten koulutuksen oppia voisi hyödyntää seurassa ja/tai Voimisteluliiton toiminnassa. Hakemuksessa tulee mainita myös mukaan lähtevien voimistelijoiden nimet, ikä ja lyhyt perustelu, miksi leiri olisi hyödyllinen kyseiselle voimistelijalle/kokoonpanolle. 

Mikäli kiinnostuneita osallistujia on enemmän kuin paikkoja (10 voimistelijaa), tiedustelee lajivastaava lisäpaikkoja leirille. Mikä lisäpaikkoja ei ole tarjolla, valitsee akrobatiavoimistelun kehittämisryhmä (LAR) osallistujat tulleiden hakemusten perustella. Etusijalla on hakijat, jotka eivät ole vielä osallistuneet EG:n leirille tai joiden osallistumisesta on jo aikaa. Leirin osallistujat pyritään valitsemaan niin, että useammasta seurasta lähetetään edustajia leirille. 

Ilmoittautuminen hoidetaan Voimisteluliiton kautta sen jälkeen, kun osallistujat on nimetty. 

Lisätietoa kutsusta.

Haku