Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Etsitään rytmisen voimistelun valmisohjelmien koreografia
11.10.2022

Etsitään rytmisen voimistelun valmisohjelmien koreografia

RV SM 2021 joukkueet

Rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmän valmisohjelmista keväälle 2023 uusitaan kolme joukkueohjelmaa: 8-10v. lasten vapaajoukkue, 9-11v. pallojoukkue ja 11-13v. pre-nuorten vannejoukkue. 

Oletko kiinnostunut tekemään koreografiat ohjelmiin, jotka ovat uudessa kilpailujärjestelmässä kaikkien käytössä? Tai haluatko ilmiantaa esimerkiksi valmentajan, jolla on taito tehdä joukkueohjelmien koreografioita?

Koreografi valitsee ja miksaa musiikin käyttövalmiiksi, suunnittelee ohjelman järjestelmän oman vapaajoukkueohjelman ohjeet ja joukkueiden säännöt  huomioiden, videoi ohjelman ja tekee ohjeen liikkeistä valmentajille ja tuomareille (samalla tavalla, kuin nykyiset valmisohjelmien ohjeet) marraskuun aikana. Mahdollinen opetustilaisuus järjestetään erikseen sovitusti. 

Lyhyet hakemukset palkkiotoiveineen lähetetään sähköpostitse rytmisen voimistelun lajipäällikölle emma.tast@voimistelu.fi 24.10.2022 mennessä. Palkkio voidaan myös jakaa koreografeille, jos ohjelman koreografia tehdään esimerkiksi yhteistyössä kahden henkilön kanssa. Hakemuksessa tulee myös mainita kuinka monta ohjelmaa ja mihin sarjoihin koreografiat on mahdollista tehdä.

Lisätietoja RV lajipäälliköltä.

 

Kuva: Tapio Ahonen

Haku