Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Etsimme tasokasta joukkuevoimistelun naisten joukkuetta Turnfest-tapahtumaan 2025
22.01.2024

Etsimme tasokasta joukkuevoimistelun naisten joukkuetta Turnfest-tapahtumaan 2025

Turnfest 2025 Leipzig

Saksan Voimisteluliitto järjestää Turnfest-tapahtuman 28.5. – 1.6.2025. Tapahtumassa on useita lajeja ja runsaasti ohjelmatarjontaa, nähtävää ja koettavaa on paljon. Tämä joka neljäs vuosi järjestettävä suurtapahtuma kokoaa perinteisesti peräti 80.000 osallistujaa. Tällä kertaa Turnfest järjestetään Leipzigissä, urheilun ja maailmanluokan musiikin kaupungissa. Leipzig sijaitsee n.180 km Berliinistä etelään.

Suomen Voimisteluliitosta toivotaan tapahtumaan paitsi näyttävää kenttäohjelmaa, myös kansainvälisiin arvokilpailuihin tai maailmancuppeihin osallistunutta naisten joukkuevoimistelun joukkuetta. Uutta kenttäohjelmaa työstää marraskuussa tehtävään valittu Hymy Larimo-Tullila. Tästä viestimme kevään aikana tarkemmin. Nyt etsimme kansainvälisen huipputason joukkuevoimistelun naisten joukkuetta esiintymään tapahtuman gaalanäytöksissä. Lisäksi joukkue voi esiintyä kaupunkilavoilla. Edustustehtävään valitaan yksi joukkue. Joukkueen valmentajalle ja joukkueelle voidaan hakea mahdollisuutta myös järjestää lajin workshop tapahtumassa.

Vapaamuotoiset hakemukset 1.3. mennessä: paivi.tamminen(at)voimistelu.fi

Turnfest-tapahtuman osallistujapassin hinta on alustavasti noin 80 euroa sisältäen julkisen/paikallisliikenteen ja koulumajoituksen. Valittava joukkue maksaa omat osallistumisesta aiheutuvat kustannuksensa (mm. osallistujapassit, matkat ja majoitukset, ateriat, vakuutukset, lisenssit). Tähän edustustehtävään valittu joukkue saa Voimisteluliitolta 3.500 euron avustuksen kustannuksiin. Avustus myönnetään lajin levittämisen näkökulmasta.

Alustava aikataulu
ke 28.5. avajaiset, gaalanäytöksen harjoitukset (sis. joukkuevoimisteluohjelma)
to 29.5. kansainvälinen gaalanäytös (sis. joukkuevoimisteluohjelma), kaksi samansisältöistä (alustavasti klo 16 ja klo 20)
pe 30.5. stadion gaalaan (sis. kenttäohjelmat) ekstraharjoitus päivällä ja kenraaliharjoitus illalla (alustavasti klo 20)
la 31.5. stadion gaala (sis. kenttäohjelmat)(alustavasti klo 20)
su 1.6. päätös iltapäivällä (n. klo 15/17)

Lisätietoja tapahtumasta

Haku