Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Etsimme koreografia luomaan valmisohjelmat joukkuevoimistelun lastensarjoihin
04.10.2022

Etsimme koreografia luomaan valmisohjelmat joukkuevoimistelun lastensarjoihin

Joukkuevoimistelun lasten kilpailusarjoihin 8-10-vuotiaat ja 10-12-vuotiaat sekä Stara-sarjaan on tarkoitus luoda valmiit koreografiat, jolla joukkueet voivat osallistua vuodesta 2023 lähtien vapaa- ja välinesarjojen kilpailuihin. Koreografihaku kyseisiin ohjelmiin on nyt auki! 

Valmiiden lasten sarjojen koreografioiden tavoitteena on helpottaa uusien seurojen ja joukkueiden mukaan pääsemistä kilpailujärjestelmään.  

Etsimme joukkuevoimistelun vaatimukset tuntevaa koreografia, joka on valmis luomaan Voimisteluliiton seurojen käyttöön valmiin koreografian sekä ohjeet ohjelman harjoitteluun. 

Koreografi 

  • Luo Stara ja/tai 8-10v ja/tai 10-12v sarjan vapaaohjelman (mahdollisuus myös luoda vapaaohjelma, joka muokataan syksyksi välineelle sopivaksi) 
  • valitsee ja miksaa musiikin käyttövalmiiksi 
  • suunnittelee ohjelman kokonaisuuden tekninen- ja taiteellinen osa-alue huomioiden (teknisessä osa-alueessa voi käyttää pohjana JV merkkiliikkeitä sekä mallitekniset) 
  • luo kirjalliset- sekä video-ohjeet ohjelman harjoitteluun 
  • opettaa ohjelman mallijoukkueelle & videoi ohjelman mallijoukkueen kanssa 
  • videoi ohjelman mallijoukkueen kanssa 

Koreografiat ja harjoitteluohjeet tulisi olla valmiina viimeistään joulukuussa 2022. 
 
Lyhyet hakemukset palkkiotoiveineen sähköpostitse joukkuevoimistelun lajipäällikölle (tinja.aistola@voimistelu.fi) 24.10. mennessä. Palkkio voidaan jakaa koreografille ja mallijoukkueelle. Hakemuksesta tulee käydä ilmi aiemmin luotuja koreografioita sekä joukkue, jonka kanssa koreografi kuvaisi ohjelman.  

Kuva: Flex Pre Jr / Jukka Hämeenniemi 

Haku