Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Etätsemppi -kahvila nuorille
28.04.2021

Etätsemppi -kahvila nuorille

6.5.2021 klo. 16.00-17.00 järjestetään Zoomissa Etätsemppi -kahvila nuorille voimistelun harrastajille tai itselleen harrastusta etsiville. Kahvila järjestetään yhteistyössä Liito-hankkeen kanssa. Kohderyhmänä ovat yli 13-vuotiaat nuoret, jotka ovat tippuneet harrastuksen parista tai etsivät parhaillaan itselleen uutta harrastusta. Tarkoituksena on sytyttää halu harrastaa uudelleen tai aloittaa uusi laji tai harrastaminen ensimmäistä kertaa. Muistuttaa mieleen, miten hyvä fiilis harrastamisesta tulee!

Etätsemppi -kahvilan aiheena on Miksi harrastaa? Kahvilan aikana keskustellaan arjen liikkumiseen mahdollisuuksista ja tutustutaan voimistelun tarjoamiin mahdollisuuksiin harrastuksena. Lisäksi osallistujat pääsevät nauttimaan kahvilan lopuksi etätanssidemosta ja tätä kautta tutustumaan heti yhteen lajiin.

Tervetuloa mukaan!

Osallistujilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä liittyen kahvilan aiheisiin ennen kahvilaa sekä sen aikana. Osallistuja voi kysyä esimerkiksi harrastuksen sisällöistä, hinnoista, saada apua sopivan seuran löytämiseen tai mitä muuta tahansa harrastamiseen liittyvää. Voit tulla linjoille myös rennosti vain kuuntelemaan. Linjoilla olevat asiantuntijat pyrkivät löytämään vastauksia kahvilan aikataulun puitteissa.

Lähetä kysymyksesi ennakkoon ja ilmoittaudu mukaan kahvilaan tästä 4.5 mennessä.

Mikäli et halua ilmoittautua tai ilmoittautuminen on umpeutunut pääset linjoille klikkaamalla tästä.

Liito-hanke on Kuntoutussäätiön, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n (HERO) ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten harrastamisen lisäämiseksi. Liito-hanke kouluttaa ohjaajia ja valmentajia erityistä tukea tarvitsevien lasten kohtaamisessa ja tarjoaa tukea sopivan harrastuksen löytämiseen.

 

Kuvassa tanssijat portaissa (Kuva: Milla Vahtila).

Haku