Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Etästara innosti ja inspiroi
12.11.2020

Etästara innosti ja inspiroi

Voimisteluliiton kolmatta Etästaraa teemoitti Halloween ja siihen osallistui suuri joukko eri-ikäisiä voimistelusta ja tanssista innostuneita staralaisia eri puolilta Suomea. Instagramin #etästara -videoista heijastui sama lasten into ja heittäytyminen kuin perinteisemmissä Stara-tapahtumissa.

Etästara liikutti 202 osallistujaa!

 

”Tällä kertaa osallistujia oli 202 ja ilahduttavaa oli nähdä myös yksi perheliikunnan Stara-ohjelma. Seuraavaan Etästaraan haastetaan mukaan myös voimisteluseurojen energiset perheliikkujat, sekä kaikenlaiset temppujen tekijät!” Toteaakin lasten ja nuorten voimistelun kehittäjä Satu Åkerlund.

 

Etästaraan voi osallistua matalalla kynnyksellä ja ilman matkustamista tai osallistumismaksua. Staraan voi osallistua omasta olohuoneesta, pihalta tai tutulta voimistelusalilta, kavereiden ja perheen kanssa tai yksin.

Näin osallistujat kommentoivat Halloween-Etästaraa

Valmentajan, seuran ja osallistujien puolesta voin sanoa, että tämä oli mahtava ja hieno tapa aktivoida pieniä ja vähän isoampiakin voimistelijoita esiintymään. Meidän esiintymiset ja kilpailut ovat peruttu syksyltä, joten saimme nyt tilaisuuden esiintyä ja saada palautetta. Tämä oli myös helppo toteuttaa valmentajan näkökulmasta.” Toteaa Johanna Lähdesmäki Mimmit Special-joukkueen valmentaja Seinäjoen voimistelijoista.

 

”Oli kiva tehdä esitys ja valita itse musiikki ja liikkeet. Palautetta esityksestä tuli riittävästi ja se oli selvää” kommentoivat Seinäjoen voimistelijoiden Zinnia-joukkueen lapset.

 

”Etästara oli kiva lisä koronan kurjentamaan syksyyn! Vaikka tuntui oudolta esiintyä ilman liveyleisöä, niin Etästarasta sai hyvää esiintymiskokemusta ja arvokasta palautetta.” Kertovat Soprt Club Vantaan Starshine -tanssijoukkueen tanssijat.


”Etästaraan osallistuminen vaati valmentajalta lyhyen pohtimisen siitä, mitä telinevoimistelutaitoja esitämme. Kuvasimme videot normaaliharjoituksessa, mutta pyrimme tekemään tilanteesta Stara-tapahtuman oloisen: voimistelijat odottivat yhteisen alkulämmittelyn jälkeen omia suoritusvuorojaan ja kaveria kannustettiin ennen suoritusta sekä suorituksen jälkeen jokainen sai aplodit.

Instagramiin videoiden jakaminen oli helppoa ja lähes vaivatonta. Saimme Instagramin yksityisviestillä nopeasti palautteet sekä kunniakirjat osallistumisesta Etästaraan. Palautteet olivat monipuoliset sekä huikean kannustavat ja positiiviset.  toteaa Annika Suontama Turun Urheiluliiton telinevoimistelu jaostosta. 

Turun Urheiluliiton voimistelijat kokivat Etästaran kivana ja osa kuvaustilanteen hieman jännittävänä. Tämä oli mielestäni positiivinen asia, sillä live Stara-tapahtumassakin voimistelijoita usein jännittää. Kaikki voimistelijat eivät ole nähneet omaa suoritustaan Instagramista, mutta ne jotka ovat, pitivät omasta suorituksestaan ja oman videon katsominen tuntui kivalta. Voimistelijat kertoivat, että he osallistuisivat uudelleen Etästaraan. 

 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Etästara muiden Stara-tapahtumien ohella antaa lapsille ikimuistoisia elämyksiä sekä kivaa yhdessä tekemistä oman joukkueen tai ryhmän kanssa. Jokainen lapsi haluaa olla tähti! 

 

Seuraava Etästara järjestetään alkuvuodesta 2021, joten pysykää kuulolla.

 

Haku