Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Emmi Piiroinen sijalle 24 rytmisen voimistelun maailmancupissa Bakussa
20.04.2024

Emmi Piiroinen sijalle 24 rytmisen voimistelun maailmancupissa Bakussa

Rytmisen voimistelun maailmancup alkoi Bakussa, Azerbaidžanissa perjantaina 19.4.2024 ensimmäisellä karsintapäivällä ja jatkui lauantaina 20.4. toisella karsintapäivällä. Suomea kilpailussa edustanut Emmi Piiroinen ylsi neliottelussa sijalle 24.

Perjantaina Emmi Piiroinen (Olarin Voimistelijat) voimisteli pallo-ohjelmalla upeasti sijalle 18, pistein 31,200. Vanteella Piiroinen ylsi sijalle 31, pistein 29,200.

”Kisassa minulla sujui parhaiten välineistä pallo. Vanteessa tuli harmittava pudotus ja korjattavaa jäi suoritukseen”, Emmi Piiroinen kommentoi ensimmäistä karsintapäivää.

Lauantaina Emmi Piiroinen voimisteli nauhaohjelmalla sijalle 24, pistein 27,300. Keilaohjelmallaan Piiroinen ylsi sijalle 30, pistein 27,750. Neliottelussa Piiroinen sijoittui upeasti sijalle 24, pistein 115,450. Neliottelussa voimisteli yhteensä 53 voimistelijaa. Piiroinen nähdään myös ensi viikonlopun Tashkentin maailmancupissa.

”Tänään nauhassa ei ollut suuria virheitä mutta korjattavaa jäi, keiloissa tuli muutama virhe, mutta nyt positiivisin mielin ensi viikon kisaa kohti”, kommentoi Emmi Piiroinen.

Bakun maailmancupkilpailun finaaleissa ei tulla näkemään suomalaisia, sillä finaaliin jatkavat kunkin välineen kahdeksan parasta. Seuraava maailmancup kilpaillaan Tashkentissä, Uzbekistanissa 26.-28.4.2024.